Rokotteella saatavaan laumasuojaan koronaa vastaan on vielä vuosia matkaa.

Korona rokotetta ei ole vielä keksitty eikä kukaan edes tiedä onko sellaista mahdollista tehdä.

Googletin koronarokotetta ja positiivisin uskottavan lähteen arvio oli että rokote olisi olemassa aikaisintaan vuoden 2021 loppupuolella. Hinta-arvio oli jossain  1000€/rokote..

Rokotteella tavoiteltavan laumasuojan arvio rokotettavien määrästä oli 50-90 prosenttia väestöstä, siis noin 5-9mrd ihmistä.

Aikataulusta tai kustannuksista jolla tuo rokotekattavuus, siis laumasuoja olisi saavutettavissa en löytänyt mutta kustannukset voi jokainen haarukoida välille tähtitieteellisen ja sitä suuremman välimaastoon. Jos pelkkä rokote per hlö maksaa jo satasia, tuhansia euroja niin käytännössä länsimaiden kustannuksilla joudutaan huolehtimaan koko maailman rokotekattavuuden saavuttaminen. En usko että se on mahdollista.

Minusta rokotetta ei saisi mainostaa keinona päästä korona-ajasta pois. Rokotetta ei ole keksitty, sitä ei ole olemassa, se ei saa olla keino valikoimassa, puheissa jolla tautiin reagoidaan kuin enintään sivulauseessa mahdollisuutena jota ei vielä ole..

Onko poliittinen johto maailmassa niin suuren asian edessä että ainoa keino rauhoitella massoja on puhua ihmelääkkeestä, lottovoitosta, aseesta jolla ylivoimainen vihollinen voitetaan.

Rokotteen keksimistä odotellessa..

 

 

hoikanpoika

Keksi hyvä mietelause niin nimesi elää ikuisesti kirjoitti joku tuntematon..

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu