Uusia vaaleja ei tule, puolueilla ja ehdokkailla ei ole rahaa lähteä kampanjoimaan.

Antti Rinteen asema horjuu ja ei näyttäisi ajavan kenenkään muun kuin Antti Rinteen etua ettei pääministeri vaihtuisi.

Uusia vaaleja toisaalta ei kukaan hallituspuolue halua ensinnäkään kannatus lukujen valossa muttei myöskään talouden eli siis rahan takia.

Eduskuntavaalien kustannus puolueille on miljoona luokkaa ja yksittäisille ehdokkaille kymmenissä tuhansissa euroissa, pääsi ehdokas vaaleissa läpi tai ei.

Demarit saivat ay-liikkeeltä 1.4 miljoonaa euroa ja panoksena oli liki varma vaalivoitto ay-miehelle Antti Rinteelle, omalle miehelle. Nyt miljoonia on turha odotella sieltä suunnasta ja ay-liikkeeltä olisi vain hävittävää uusissa vaaleissa. SDP/SAK ei halua uusia vaaleja. Antti Rinteen tukijoiksi ei ole ollut sdp riveistä tunkua ja gallupit laskee..

Keskusta ei halua uusia vaaleja koska keskustan vaalityötä ei rahallisesti tue mikään instanssi kuin puolue itse.

MTK ei tue keskustankvaalityötä kuten monesti luullaan.

Keskustan eehdokkaat maakunnissa ovat maksaneet 30-60 000€ kampanjoistaan, valtaosin omaa rahaa, pankkilainaa yms.. kynnys lähteä uudelleen kampanjoimaan on korkea kun panoksena voi olla oppositio tai ei ainakaan hallituksen kakkospaikka tai vaalivoittoa.

Kokoomuksella raha ei ole ongelma mutta vaalien kakkosena hallituspaikka Persujen kanssa on. On varmaan parempi olla oppositiossa..

Vihreillä on nuori eduskuntaryhmä eikä voitettavaa vaaleissa.

Perussuomalaisille hallitusvastuu lie karmein mahdollinen tilanne ja pelko. Galluppien nosteessa paistatteleva puolue joutuisi vastuupaikalle ja pakolaisilla ja ilmastonmuutoksen vastustamisesta ei saa hallitusohjelmaa kasaan. Ainoa toivo Persuille olisi ettei kukaan suostuisi hallituskumppaniksi..

Pääministeri vaihtuu muttei uusia vaaleja tule on minun veikkaukseni. Uudet vaalit eivät tue kenenkään agendaa eikä kukaan hyödy Antti Rinteen tukemisesta.

hoikanpoika

Keksi hyvä mietelause niin nimesi elää ikuisesti kirjoitti joku tuntematon..

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu