Kykenemätön Postin johto on syytä erottaa

Johto reivaa Postia entistä kaoottisempaan suuntaan. Johtajat nostavat jättimäistä palkkaa, ja työntekijät saavat ropoja. Se on oiva keino alentaa yleistä työmoraalia.

Täkäläinen postikonttori siirrettiin Kouvolan ja Kuusankosken taajamien väliin noin 7 kilometrin päähän markettialueelle. Autottomana ja raihnaisena kävin siellä yhden kerran, ja tarvittiin yhteensä 4 bussimatkaa, ja aikaa puoli päivää. Toista kertaa en kiduta itseäni paketin lähettämisen takia. Posti on täällä tarkoitettu vain autoilijoille.

Pakettien vastanottaminenkin on sekin lähes mahdotonta. Asuntoni vieressä on pakettiautomaatti, ja kolmesataa metriä edempänä triplasti suurempi. Kantakaupungissa on monta lisää. Niitä Posti ei poikkeustilanteessakaan käytä.

Viereinen pienehkö automaatti on varsin usein täynnä. Mitä Posti tekee silloin? Se kuskaa paketin Kuusankoskelle konttoriinsa noin 7 kilometrin päähän kuten aina ennenkin. Posti toistuvasti kieltäytyy siirtämästä paketin lähemmäs. Yhden kerran lupasivat siirtää paketin lähemmäs, ja siirsivät Kuusankoskella automaattiin edelleenkin siellä 7 kilometrin päässä.

Käytännössä Postin pakettipalveluja en voi käyttää. En vastaanottamiseen enkä lähettämiseen.

Yhtäkään pakettia en lähetä enää koskaan Postin kautta. Aivan liian työlästä ja aikaavievää, enkä voi odottaa saavani paketteja Postista.

Maksan tuotteen, maksan postikulut, ja Posti vie paketin aivan muualle kuin missä asun.

Aion siirtyä Matkahuollon pakettipalvelujen käyttäjäksi, sillä toiseksi lähimmässä kaupassa on sen piste.

Testamenttaan Postille runsaasti karttoja, että oppisivat erottamaan edes eri kaupunkitaajamat, Kouvolan ja Kuusankosken.

Posti sai mittani täyteen ja yli senkin.

Viite: https://fi.trustpilot.com/review/posti.fi?page=5

 

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu