Huumehörhöt nousemassa enemmistöksi. Demokratiassa se on tie vallankahvaan.

Demokratiaa on ollut ennen naisten äänioikeutta vaikkapa Englannissa. Oli sanomattakin selvää, että maiden asioista meni päättämään sellaiset ihmiset, jotka kykenivät huolehtimaan omista asoistaan ensin. Tämän johdosta ei ollut kyse mistään ammattipolitiikoista, jotka hakeutuvat suojatyöpaikoihin politiikan leipiin. Demokratia on kuulemma niin hyvä järjestelmä, että sen hinta puoluetukina ja muina kannattaa maksaa moninverroin. Näin siis toistelevat ne, jotka menevät politiikkaan hyödyntämään tätä demokratian autuuden ihanuutta. Toinen utare, josta yhteiseen pottiin kerättäviä varoja imetään liittyy yritysten lobbaamiseen. Firmat – erityisesti ulkomaiset – lähettelevät omia edustajiaan ajamaan omia asioitaan demokraattisen koneiston sisälle. Tätä on alettu pitämään normaalina.

Naisten äänioikeus olisi merkinnyt käytännössä sitä, että jokainen perhe olisi saanut useamman äänen. Nykyisin kun ei ole perheitä samalla tavalla ja naisilla vaihtuu miehet tiuhaan, niinpä naiset tukeutuvat miesten sijaan valtion turvallisiin virkoihin ja valtion tarjoamaan sosiaaliturvaan.

Rappion eteneminen kiristämällä oli eräs suuri englantilainen oivallus 1970-1980-luvuilla. Englannissa homojärjestöille tuli luonnollisesti sisäpiiritietoa tunnettujen politiikkojen seksuaalisista puuhista. Näitä tietoja alettiin käyttämään politiikkojen kiristämisessä – hyväksymään homoagenda. Edward Heath ja vastaavat politiikot olivat melkoisia perverssejä vapaa-aikanaan. Julkinen kuva oli jotain muuta. Harold Nicholson suojeli oman suuntautumuksensa takia tunnettuja KGB vakoilijoita maassaan. Ei ole tiedossa, että häntä olsii kiristetty antamaan N-liiton nimiin vakoilevia miespuolisille sänkyseuralaisilleen virkoja maan salaisessa palvelussa.

Tänä päivänä huumeiden käyttäjia alkaa olla maan korkeimmassa johdossa asti. Poliisipaljastuksia tekevässä blogissa väitetään jopa poliisin piirissä esiintyvän pilvenpolttoa jossain määrin. Itse satuin keskustelemaan kerran erään järjestäytyneen liivimiehen kanssa. Häneltä lipsahteli kansanedustajien nimiä, jotka vetivät huumeita. Todennäköisesti kyse ei ollut pilvenpoltosta, joka lienee bisneksenä liian pientä järjestäytyneelle rikollisuudelle. En tietenkään ala minkään sinänsä uskottavalta taholta tulleen tiedon perusteella kirjoittelemaan kenestäkään nimillä. En itse pelaa huumeiden kanssa, enkä siis henkilökohtaisesti ole törmännyt asiaan. Viranomaiset varmaan tietävät samat asiat, koska he varmaan kuuntelevat alamaailman juoruja työkseen.

Joukossa oli kokoomuslaisia, vihreitä ynnä muita. Jopa naisia oli joukossa. Onko siis yllättävää, että kokoomuksessa vapaata päihdepolitiikkaa ajanut kansanedustaja (itse kuulemma aineiden käyttäjä) kallistui homokannassa liberaalille kannalle? Näitä oman elämänsä hallinnan menettäneitä narkkareita heiluu kansanedustajina päättämässä maamme politiikan suunnasta.

Järjestäytynyt rikollisuus hyötyy siitä, että vihreät ajaa kannabiksen vapauttamista. Se tekee tilaa kaikelle huumekulttuurille. Tämä on ollut jo 1990-luvulta alkaen huumerikollisten tapa toimia. Vähätellään mietojen huumeiden merkitystä ja halutaan kumota ns. porttiteoriat ja vastaavat. Kannabis on oma kulttuurinsa. Ihminen pössyttelee ja käy gaybaareissa. Sellainen näyttäytyy kosmopoliittisena asiana cityvihreiden keskuudessa. Varmaan maahamme värvättävät tietokonespesialistit tarvitsevat luovuutensa tueksi omat hashis-kukkansa.

Törmäsin Yhdysvalloissa jo vuonna 1999 siihen, että erään tasokkaan biljardin pelaajan äiti hyväksyi poikansa pilven polttelun, mutta varoitteli alkoholista. USA:ssa on asekulttuuri ja siitä syystä alkoholin kanssa tappeluun joutunut voi olla kohtalokasta. Sinänsä moni siellä näkemäni pilveä tuprutteleva tyyppi oli silmissäni syrjäytynyt, eikä suinkaan mikään hyvinvoiva viihdekäyttäjä.

Maassamme alkaa kohta olla enemmistö ihmisiä, jotka käyttävät jotain mielialalääkkeitä tai suoraan kiellettyjä huumeita. Siihen kun lisää alkoholin ongelmakäyttäjät niin taatusti yli 50% kansasta ei ajattele raittiiden aivojen kanssa. On tavallaan reilua, ettei sitten syyttele valitsemiaan politiikkojakaan jos ei kerran ole järjissään äänestypäätöksiä tehdessään. Sitä taustaa vasten vallasta taisteleva politiikko lupaa omalle kohderyhmälleen sitä, mitä se haluaa. Miksei siis näissä oloissa politiikko lupaa kannabista vapaaksi kun Venäjälläkin demokratiaa ajettiin, sillä kuka antaa halvimmalla vodkaa kansalle?

Kansa alkaa olla Suomessa yhtä mätää kuin muuallakin länsimaissa. Enemmistö heiluu vintti sekaisin päihteistä ja valtaa tavoittelevan politiikon kannattaa siis vain seurailla virtaa ja avata loputkin padot. Oliko tämä nyt sitten demokratian alkuperäinen tarkoitus? Kelloa ei saa kääntää takaisinpäin. Konservatit ovatkuulemma hstorian häviäjien puolella.

Olemme saavuttamassa rajapyykin. Kohta enemmistö kansasta ei hallitse oman elämänsä suuntaa ja samaan aikaan demokratia nojaa enemmistöihin. Nämä ”huvudista vippaa” tyypit sitten äänestävät oman näköisensä päättämään. Kaikkea kivaa ja herkkua pöytään ja ainakin kannabiskahvilat vapaasti saataville. Näin nämä sitten valitsevat kaltaisiaan omia edusnaisiaan ja miehiään. Sen jälkeen maamme politiikotkaan eivät hallitse maamme asioita. Elämänhallinnasta annetaan vastuu sitten Brysseliin.

Joku velan antaja  kai sitten jonain päivänä määrää konkurssipesälle hoitajan. Mikäli siellä on viisautta ja halua saada velat takaisin, niin tuskin tehtävään mitään holtitonta narkkaria nimitetään. Ai niin, mutta sehän olisi demokratian enemmistöperiaatteen ja kansanvallan vastainen asia. Vähemmistöön jäävät selväpäiset suomalaiset saattavat nähdä senkin jonain päivänä hulluuden tilassa heiluvalle kansalle vapauttavana asiana.

Euroopan Unioni saattoi aikoinaan olla joku rauhan projekti. Hitlerin projekteissa oli tuhatvuotinen imperiumi, jonka raunioille koko yhtyvä Eurooppa rakentui. Nyt EU:sta on muodostumassa väsähtänyt hamppilauma, joka hamuaa tukea toisistaan seuraavaa huumeannosta odotellessa.

+5
IiroNordling
Sitoutumaton Lahti

Kirjoittaja on opiskellut poliittista historiaa (VTM).
Lukio Bagdadin kansainvälinen koulu.
Yliopistot:
Turun Yliopisto, Helsingin yliopisto

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu