MAIL TO: lantavarvas@mämmilä.fi

Ajatellaan että saisit ällistyttävän aika-avaruusmatkailijan vieraaksi tulevaisuuden Suomesta, mitä kaikkea kysyisit häneltä? Oletetaan samalla että tiedustelusi pistää hänet katselemaan jotain vimpaimensa wikipedia50000 -sovellusta, joten voit saada tietää lähes mitä hyvänsä.

Olihan ensimmäisenä mielessä kysyä häneltä tarkempaa koronatietoa?
Jos ei, niin toisia kyllä onkin motivoinut enemmän käyttää tilaisuus selvittääkseen millaisilla hallinnollisilla uudistuksilla ja henkilöstöarkkitehtuurilla vastaavat arkipäivään modernin suomalaisen kunnan palvelurakenteet? Kysytte kohta, että saako ällistyttävä avaruusmatkailija vaivastaan esim. aikamatkakorvausta? Luetaanko tulevaisuudessa ahkerammin Marxia? Onko päiväraha menneisyyden ajan sen hetkisten elinkustannusten vai aikamatkustajan maailman menotason mukaan laskettu?

Ällistyttävä avaruusmatkailija saattaisi tuollaisia kyselevien maailmasta vaihtaa ulottuvuutta, mutta meillehän tuossa on vain täysin puolustettavia ja toisaalta oleellisiakin huomioita. Näin sitä ihan vain keepin’ it real -meiningillä voi viedä vaikka ällistyttävän avaruusmatkailijan tapaamisesta kaiken innon täysin.

Ihan vaan jos ei aiemmin ollut tätä niin miettinyt.

ilikka

Syksyn tullen 2006 huipentui yksi elämänvaihe alkusoitoksi seuraavalle...meinaan silloin liityin kokoomukseen. Tuon valinnan johdosta täällä kirjoittamani tekstit ovat ylipäätään edes syntyneet ja kirjoitettavaa kyllä onkin riittänyt. Toivotan avartavia hetkiä varsinkin blogiarkiston parissa, siellä kun voi myös löytää jotain, mistä en ole samaa mieltä enää nykyään. Jännittävää matkaa!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu