Hallitusohjelmiin otettava täydennys Karjalan palautuksesta.

Kyllä Suomen hallitus myös tulevat voisivat ottaa hallitusohjelmaan pyrkimyksen rauhanomaiseen Karjalan palauttamiseen, myös puolueiden tavoite sama ja ottaa ne mukaan omiin julkilausumiin Myös Japanin valtio hakee määrätietoisesti Kuriilien saariryhmää takaisin, onko Suomi nyt eri ”junassa”.

Se olisi pieni piikki Venäjän niskaan, joka laittaisi maan omantunnon kolkuttamaan, ja muistuttamaan ryöstösaaliista joka on nyt täysin raiskattu ja lahonnut. Voiko Venäjää pitää oikeudenmukaisena tapahtumien jälkeen, ei todellakaan. Kuinka maa voi olla alkukantainen pimeän valtakunta, jota johtaa ”riikinkukko”. Mikä siinä on järjellinen motiivi?

Ei haittaa vaikka Karjalassa syntyneet tulisi mukana, kun puolella väestä on maksa ja haima sökö, että eliniänodote on lyhyt. Osa väestä nopeasti kääntyy suomalaisuuteen, niinkuin vastaheränneet virvoittavien lähteiden luo.
Suomella pitää olla oma kunnia vaatia omia alueitaan takaisin hallitusohjelmissaan, ei sillä tarkoitus Venäjää härnätä, mutta Venäjä voisi päästä barbaarin maineistaan eroon. Jos löytyy tahtoa, mikä palauttamista estäisi.

Onko Putinille henkilökohtainen kunnia kerätä sulkia hattuunsa sotimalla ja sortamalla pienempiä kansakuntia, hattu voi lähteä äkillisesti päästä vieden samalla päänahan, ja pääkoppaan tulee avanne, sekin vielä.
Kun oman edun hallintaan tuntuu liittyvän hämäräperäisiä murhia ja keksittyjä ja taannehtivia tuomioita, joilla oppositio yritetään kaataa.
Karma on tässäkin mukana, vähäpätöisenkin kuolema kehittää polveilevan kostoketjun joka voi päättyä lähipiiriin, jokaisella meistä on mielessämme oikeudenmukaisuus, Venäläiselläkin.

+4

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu