Miehitetty Karjala, Suomalaisten kehto.

Karjalan palautumisesta ennusti jo aikoinaan Uukuniemeläinen Anna Kormano. Tämä ennustus tapahtui vuonna 1936. Ennustus meni kirjan mukaan siten, että kolmen vuoden kuluttua syttyy sota Suomen ja Neuvostoliiton välillä, ja Karjalan kansa joutuu evakkotielle sodan jaloista. Ennustuksessa kerrottiin myös välirauhan tulosta ja siitä, että lyhyen rauhanajan jälkeen sota syttyy uudelleen, jolloin Karjalan kansa ripotellaan eri puolille Suomea. Näinhän sitten kävikin. Anna Kormanon ennustuksen loppuosa oli sykähdyttävä: kun Karjalaisista evakkoon lähtijöistä on enää rippeet jäljellä, niin Karjala palautuu takaisin Suomelle, joten miksi ennustuksesta olisi toteutunut ainoastaan kaikki muu ? Loppunäytelmä on vielä näkemättä.

Jotkut omaavat ylimääräisen aistin, jolla nähdä, että Suomen lippu liehuu vapaana Viipurin linnan tornissa. Elämä Raja-Karjalassa oli kovaa, elämää elettiin vaistonvaraisesti kuinka ruoka riittää seuraaville päiville, ja samalla vilkuillen huolestuneena rajan yli, koska vuosisatainen pelko oli imetty äidinmaidossa. Näille asukkaille tuli teosofiaalinen taito nähdä mennyt ja tuleva elämä. Kumu rajan tiesi verta, kyyyneleitä, ja kuolemaa tässä järjestyksessä.

Teosofiaalisesti itse itsensä valtaan nostanut diktaattori syntyy alastomana, ja kuolee alastomana, ja kultaus varisee kuin Karjalasta ryöstetyistä lusikoista jotka iivanat ahneuksissaan tunkivat reppuihinsa murhattuaan pihapiiriin kokonaisia perheitä.

Suomi jaksaa odottaa, mikään maailmassa ei ole pysyväistä, vaikka Väyrynen vakuutti Neuvostoliiton olevan ikuinen. Luulisi että Suomen kansalaisilla olevan yhteinen tahto saada Karjalan alue takaisin, sillä se on tavallaan Suomalaisten kehto. Ehyt Suomi muodostettiin Tarton rauhassa, mitä itäinen vuosisatainen vainooja ei kunnioittanut. Nykyinen Venäjä kehtaa vieläkin pyytää arvostusta ja kunnioitusta itselleen, ei se pelkoa kylvämällä tule, kenenkähän otsalohkolla nykyinen strategia on valittu?

+6

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu