Venäjän perikato.

Nyt Suomi menee Natoon, niin seuraava uutinen että Putin joutuu poistumaan presidentin virasta tai pidätetään Haagiin, joka edellyttää että Venäjä voi nopeuttaa elpymistä, joka voi kestää muuten kymmeniä vuosia.

Nyt Venäjä on sellaisessa alhossa, ettei kannata uhoilla yhtään, vaan karrikoidusti esittää chihuahuaa joka heittäytyy selälleen ison rottweilerin edessä.

Jos perikato-Putin on vienyt maansa siihen malliin, että Venäjän on perattava menneisyytensä ja virheensä. Jos siihen ei pysty, hiljainen katuminen auttaa luovuttamalla kaikki ryöstömaat entisille omistajilleen. Sillä Venäjä ei tule enää olemaan entisensä, jos valtio joutuu kaaokseen, se menee vielä pienempiin osiin niin sittenkin mm. Karjala, Kuriilit,  tai Kaliningrad palautuvat oikeille omistajilleen.

Ilman näitä toimenpiteitä ei kukaan yksityinen tai valtionyhtiö ei astu jalallakaan Venäjälle, sodasta palaa rampoja kellosepiksi tai sinkkisangon taivutteluun, niillä ei kansantulo nouse.

Moni varoitteli sijoittamista Venäjälle, mutta kaikki yritykset menetti miljardi tolkulla  rahaa. Venäjää ei kukaan auta, vaan sen pitää niellä ylpeytensä ensiksi pitämällä demokraattiset vaalit, ja vapautettava kaikki poliittisesti vangitut.

Uuden presidentin on vain keskityttävä vain kansan elintason kohottamiseen ja infrastruktuurin uusimiseen, tai muuten alkaa uusi syöksykierre.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu