Venäjän varallisuus valuu lähipiirin käyttöön.

Putin ja hänen sisäpiirit on luonut niin järkyttävän automaatin millä pumpataan Venäjän rahavarat harvojen omistukseen. Ei luoteta, eikä sijoiteta oman maan kehittymiseen, vaan rahat viedään yli rajan muihin maihin. Kiinteistösijoitukset on pääasiassa palatseja tai luxusluokan huoneistoja laituripaikkoineen, ja niissä kelluviin huvialuksiin jotka ovat maailman mitassakin huippuluokkaa.
Nepotismi, katukaverit ja entiset rakastajat + lehtolapset toimivat bulvaaneina todellisen omistajien sijaan, eli he ovat nousseet tuhkasta älyttömiin rikkauksiin.

Kun KGB/FSB kaappasi vallan Jeltsiniltä, asetettiin keskuudestaan ”rivimies” vallan kahvaan, ja on ymmärrettävää että kyseiseltä henkilöltä katoaa täydellinen suhteellisuudentaju, millä kaikkia omistuksia voi hallita, kun joka narusta voi nyppiä, ja omaisuus vain karttuu.

Kyllä Venäjällä mentiin pienin otsikoin, kun valtakunnan kultavaranto osin ryöstettiin. Kultaharkot oli trukkilavoilla varastossa ladottuna, niin joku valimo oli valanut samanlaisia rautaharkkoja ja maalannut ne kullanväriseksi. Kukaan ei tiennyt kuinka kauan toiminta on jatkunut ja paljonko oli harkkoja vaihdettu. Ei tähän tavallinen ”Toppahousu” ole syyllistynyt, kun ryöstöön on tarvittu valimoa sekä kullan uloskuljetusta. Onko tapausta edes voimallisesti tutkittu? mutta Venäjän lehdistö on ollut hiljaa, ja onhan lehdistö vallanpitäjien hallussa.

Onko Kotasaari Saimaalla se ensimmäinen pakopaikka, johon omistava lähipiiri lennätetään pakoon kuin Ceausescu, kun valta kaatuu. Helikopterikentän suojavallit on näköeste henkilöille jota sinne tuodaan. Paikka antaa harkinta-aikaa, mihin voi jatkossa asettua että henki säilyisi.
Suomen kansa on niin hegemoninen Venäjään nähden että se kyllä huomaa sotilaallisen toiminnan alueella, ja Puolustusvoimat palauttaa saaren kivikauteen hyvin nopeasti.
Jos palatseihin riittää rahaa, niitä riittää myös ”Pakopirtteihin”, missä mielessä niihin tuodaan aseita, ehkä omasta mielestä vain itsepuolustukseen. Kotasaaren kohun jälkeen sotilaallinen toiminta on mahdottomuus, jos siitä on päättänyt sotilaallinen strateginen taho, onpa tyhmää Suomen tuntemusta.

Tämä Venäjän varallisuuden ryöstäminen on saanut sellaiset mittasuhteet, ettei siitä edes järjellisesti ajatella. Tämä ei voi kauaa jatkua, mitä kautta se purkautuu tai romahtaa on vain ajan kysymys.
Kun Moskovasta lähtee mihin suuntaan tahansa, näkyy se lohduttomuus ja köyhyys mitä Venäjän kansallisvarojen ryöstely on saanut aikaan. Koko infrastruktuuri on kateissa mihin asukkaiden eläminen perustuisi; tiestö, yhteydet, ja taloröttelöt vain tallella. Kansalle on heitetty luu, joka sekin on valmiiksi kaluttu.

 

+3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu