Gallupkuningas SDP- hallitusta sillä ei rakenneta

Onnea sdp:n gallup menestyksestä. Ongelmana ykköspaikkaan on, että sillä ei tee mitään ja suosio tuli aivan liian aikaisin.

Kannatuksen syyt ovat selvästi demarimaiset lupaukset riistetylle kansalle syntyvät lupauksesta, että rikkailta, yrityksiltä, ansio-ja pääomatuloja saavilta, ulkomaisilta investoijilta sekä sijoittajilta otetaan nyt sellaiset verot jotka kerätään pois jotta voidaan jakaa maksuttomia palveluja ja laajentaa etuisuuksia.

Muutama talouden pysäyttävä esimerkki jotka ovat jyrkästi ristiriidassa siihen miten kasvavissa talouksissa toimitan

Yritystukien leikkaukset. Kaikkialla eu maissa lisätää voimakkaasti satojen miljardien määrissä maassa toimivien yritysten tukemista. Tarkoituksena on yritys estää teollisuutta ja yrityksiä siirtymästä maihin jotka tarjoavat parempia etuja toiminnalle. Demarit ovat siis ajamassa yrityksiä pois Suomesta !

Merkittävien ulkomaisten investointien saaminen maahan ovat demarien poukkoilevan yritysveron johdosta lähes singnaali. Ette ole tervetulleita. Teollisia investointeja haluavat maat toimivat siten, että investoivalle yritykselle tarjotaan investointitukea ja verohelpotuksia vähintään kymmeneksi vuodeksi, kun investointi on valmistunut.

Ulkomaisten sijoittajien osinkotulojen lähdeveron käyttöönotto. Ulkomaisten sijoitusten markkina-arvo Helsingin pörssissä oli viime vuonna yli 150 miljardia euroa. Tämän vuoden ensimmäisten kuukausien aikana markkina arvo on laskenut alle 140 miljardia euroa. Demareiden ulkomaisten sijoittajien tuottojen verotuksesta on kriittinen joka johtaa sijoitusten pakoon Suomalaisista pörssinoteeratuista yrityksistä. Yritysten toiminta halvaantuu rahoituksen puutteesta.

Demarit puhuvat toisella kädellä maahanmuuton voimakkaasta lisäämisestä, mutta toisella kädellä demarit ovat lopettamassa työpaikat Suomesta. Melko ristiriitaista. Ilman yksityisen sektorin työpaikkaa maahanmuuttaja saa alipalkatun verorahoilla maksetun julkisen työpaikan ja elää tukien varassa !

Suomalaisten säästäminen, osinkojen ja osakesäästötilien tuottojen verotuksen kiristäminen on suoraan verrannolline yksityisen omistuksen ryöstöön. Ihmiset säästävät tulevaisuutta varten, vahvistaakseen vanhuuden turvaa, nuoria ensiasunnon säästäjiä on satoja tuhansia, asunnon vaihtajia ja ihmiset säästävät erilaisia kalliita hankintoja varten. Suomesa on lähes 900 000 osakesäästäjää. Tavallisia duunareita ja perheitä jotka säästävät haaveita toteuttaakseen. Demareiden ahneus on sanoin kuvaamatonta. Ne säästöt ovat pääasiassa tulleet ansiotuloverotuksen ja elinkustannusten maksetun verotuksen jälkeen jääneestä rahasta.

Verohimo ulottuu ihmisten ansiotulon rajuun verottamiseen, omaisuuteen, metsiin, perintöihin, liikkumiseen, välttämättömiin ajoneuvoihin, työkoneiden polttoaineisiin, vakuutusten verottamiseen, valmisteveroihin. Eivätkö demarit ymmärrä, että nämä kaikki vähentävät palkansaajien käteen jäävää rahaa ja valtion verotulojen kannalta kulutuksen arvonlisäverotuottojen romahtamista.

Demarit ovat myös päättäneet lopettaa kaiken yhteistyön Keskustan kanssa. Demareita ja Keskustaa ei tulla koskaan näkemään enää samassa hallituksessa. Demarit ovat päättäneet leikata kansallisesta maataloustuesta, nostaa metsien verotusta ja pienentää metsätulovähennystä. Sukupolvenvaihdoksesta ollaan tekemässä verotuksen keinoin mahdotonta.

Täällä on puhuttu iloiten Pesujen kannatuksen romahtamisesta. Jos on hiukankaan todellisuuden tajua jäljellä, kannattaa muistaa, että seuraavaan hallitukseen kelpaavat myös Persut, vaikka heidän kannatuksensa olisi 10 prosenttia.

Ihmettelen millä eväillä gallupvoittaja SDP meinaa hallituksensa rakentaa. Näillä vaihtoehtobudjetin talouden lamauttamalla säkeillä hallitukseen eivät mene Kokoomus, Keskusta, Persut, RKP eikä KD.

ilkkavarsio
Sitoutumaton Raasepori

Merikapteenin mietteitä maakravuille ja sosialismia rakentaville.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu