Älä anna pelolle periksi – äänestä ruotsi vapaaehtoiseksi

Olisiko Barack Obama USA:n presidentti, jos Amerikan mustat eivät olisi aiheellisista peloistaan huolimatta ryhtyneet taistelemaan oikeuksiensa puolesta?

En voinut mitään sille, että tämä kysymys tuli mieleeni kun vanhempi herrasmies soitti ja kysyi tulevatko ruotsi vapaaehtoiseksi -kansalaisaloitteen tukijoiden nimet julkisiksi, jos aloite saa 50.000 kannattajaa ja viedään eduskunnan käsittelyyn.

Hän kertoi itse allekirjoittaneensa, mutta oli huolissaan lastensa puolesta. Hän kertoi, että on netissä uhkailtu, että voi joutua vaikeuksiin vaikkapa työelämässä, jos nimi tulee tietoon.

Tässä kohtaa hätkähdin.

Onko yhteiskuntamme tosiaan tällainen pelon yhteiskunta? Pitääkö ihmisten pelätä 2000-luvun Suomessa mielipiteensä vuoksi?

Hän kertoi, että nettikeskustelussa joku nimimerkki oli pelotellut, että jos allekirjoitat ruotsi vapaaehtoiseksi –aloitteen, saatat joutua kärsimään. Vallasväen asialla on vahtikoiria.

Hätkähdin uudelleen.

Kerroin, kuten asian ymmärrän, että tiedot ovat periaatteessa julkisia, mutta viranomaiset eivät anna tietoja ”mustien listojen” keräämistä varten kenelle tahansa (esimerkiksi Hbl:lle).

Ruotsi vapaaehtoiseksi -aloitteelle on nyt vajaassa kahdessa viikossa saatu 8791 kannattajaa. Aloitteelle on saatava vähintään 100.000 kannattajaa ja laitettava näin ehdoton stoppi suomalaisiin kohdistuvalle suvaitsemattomuudelle. Jo riittää vallasväen sponsoroima piilorasismi.

 

Ilmari Rostila
Perussuomalaiset Tampere

Suomalaisuuden Liiton puheenjohtaja, sosiaalityön dosentti, yhteiskuntatieteiden tohtori.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu