vai blogistanista tulisi yhteisö….?

En koe tätä foorumia yhteisöksi millään tavalla. Kyse on lähinnä yleisestä ilmoitustaulusta, jossa toiset egot repivät edellisten ilmoitukset tylysti irti tai laittavat omansa yksinkertaisesti entisten päälle. Mielipideautomaatit ovat luku erikseen ja he kyllä häiritsevät jollain tavalla, kieltämättä.
Kokemukseni on vain yksi muiden joukossa, mutta sen verran totean omalta kohdaltani, että ehkä noin 20-25 US-bloggaajien blogit (ja kommentit) luen aina kiinnostuneena ja melkein aina ilahtuneena (ns. safkalaiset eivät kuulu tohon sarjaan…). Monet heistä ovat muuten naisia. Ehkä teen joskus vielä oman top 20. Loput bloggaajista ovat valitettavasti aina ennalta arvattavissa (suppean ja henkilökohtaisen aksioomansa ansiosta) mutta juuri he ovat näköjään useimmiten myös foorumin top tenissa. Hyvä, että heilläkin on lukijansa.

Meitä on onneksi moniksi ja jokainen meistä joutuu käyttämään omia suodattimiaan jotta tästä US-blokipaljoudesta jotenkin selviää. Hyvää, että kaikki kukat kukkivat ja harvinaisen mukavaa, ettei kaikista tarvitse tykätä. Mutta yhteisöä tästä ei saa tekemälläkään; blogistan on paljon parempi viidakkonimi.

ilmari
Suomussalmi

Suomussalmi. Puheenvuoron vakiokirjoittaja 2009-2019. Vapaavuorolainen 2011-2021. Nykyinen blogialustani: ILMARISCHEPEL.LIVEJOURNAL.COM

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu