Johannes Virolainen ja Herra 47

En taida olla ainoa, jolta joskus suksi luistaa ja ote lipsuu…mutta sattuuhan se näköjään muiltakin:

Hyvät feministiherrat ja norjalaiset, aniharva on raivoissaan eikä kukaan taida vihata Peteliusta. Hold your horses, please!

Mutta, se lienee kuitenkin fakta, että juuri nyt lähes KAIKKI ihmettelevät (ainakin he, joilla huumoritaju ja järki vielä jotenkin on tallella) nykyistä media- ja somekohua.

Valkoinen heteromies (setämies) voi edelleen, vuonna 2019, tykätä herra 47:n ”kiihkeätä iltapäivää”-videosta, jossa Riihimäen Lions klubin Herra-47 etsii puhelinvastaajan avulla naiskumppania samalla ilmoittaen, että ikähaarukka on hyvinkin joustavaa (18-76v). Upeata huumoria hyvinkin vakavasta aiheesta!

Kun Johannes Virolainen (”Vihannes Jorolainen”, heh, heh/huumoria..nääs) sekä hänen vaimonsa Kyllikki olivat jatkuvasti Peteliuksen ja Kallialan sketsihuumorin kohteina, fiksu ja elämää nähnyt Jussi vastasi toimittajan tylyyn kysymykseen:

Ei tunnu pahalta ollenkaan. Me, Kyllikin kanssa, olemme nauranneet oikean makeat naurut”.

O tempora, o mores! (menkää, tosikot, vihdoin joskus itseenne, jooko?)

Terveisin,

valkoinen ja surullinen heteromies

ilmari

Asuinpaikka: Suomussalmi. Kohtuukansainvälinen, mutta itsekriittinen. Suuntautunut itään ja pohjoiseen (kuva Itämereltä: s/y "Aldebaran" ja Ilmari, fennoskandian ympäripurjehtija). Tänne Uuteen Suomeen sopisi tuo vanha suomalainen toteamus: "Jos ei ole asiaa, niin olepa hiljaa". Oma linjani pitäköön: vähän ja harvoin, mutta asiaa(?). Tunnussana: "No-nonsense"..

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu