Kiitos, Katri

Tässä ei voi muuta kuin olla kiitollinen Katri Kulmunin Keskustalle kun kertoi, ettei keisarilla ole vaateita. Jo aiemmin Suomussalmen rouva suorasuu, Merja Kyllönen, oli julkisesti ihmettelyt, että ”pääministeri Antti Rinne puhuu outoja ja antaa liian helppoja syöttöjä opposition lapaan” (KU/27.9).

Viimeistään viime viikkojen aikana asia selvisi jokaiselle. Maan kannalta oli tarpeen, että joku nosti kissan pöydälle. Tehtävä lankesi Katrille, tuoreelle puheenjohtajalle, ja kaikesta näkyi, että se kävi voimille vaikka yrittikin olla hienotunteinen. Kiitos, Katri, ja voimia Antille! Pääministerin ura osoittautui yksinkertaisesti liian vaativaksi.

Elämä kuitenkin jatkuu ja aika on aina hyvä ystävä.

ilmari

Asuinpaikka: Suomussalmi. Kohtuukansainvälinen, mutta itsekriittinen. Suuntautunut itään ja pohjoiseen (kuva Itämereltä: s/y "Aldebaran" ja Ilmari, fennoskandian ympäripurjehtija). Tänne Uuteen Suomeen sopisi tuo vanha suomalainen toteamus: "Jos ei ole asiaa, niin olepa hiljaa". Oma linjani pitäköön: vähän ja harvoin, mutta asiaa(?). Tunnussana: "No-nonsense"..

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu