On meillä Varhassa ainakin yksi…

…huippuälykäs johtaja. Nimittäin sairaalapalvelujohtaja.

  • ”Tarjonta luo myös aina kysyntää”

Yllä oleva kuvakaappaus tehtiin Facebookista 13.1.2024 kello 20:07.

Onkohan niin että sairaalapalvelujohtajan ajatusmaailmassa kaikki sairaudet häviäisivät saman tien jos sairaanhoitoa ei olisi lainkaan tarjolla?? Silloinhan ei kysyntääkään varmaan olisi.

Kaksi asiaa tulivat heti mieleen.

Kesäkuussa 2015 silloinen elinkeinoministeri (Mika Lintilä (KESK)) esitti lehdessä kommentin joka julkaistiin sanatarkasti näin:

  • Emme me tee tietoisesti tyhmiä päätöksiä. Ne tehdään huolellisen punninan perusteella, kansakunnan kokonaisetua miettien.

Lintilä tuli kuuluisaksi siitä että hän ensin väitti että hänen Whatsup-tilinsä olisi kaapattu, kun sieltä oli lähetetty törkyviestejä. Väite ei oikein vakuuttanut tietoturva-asiantuntijoita. Lintilä joutuikin 16.2.2023 tunnustamaan ettei hänen Whatsup tilinsä-oltukaan kaapattu, mutta hän kuitenkin kielsi lähettäneensä niitä törkyviestejä.  Asia yritetiin selitellä Lintilän Whatsup-tilin jonkinlaisella rinnakkaiskäytöllä. Kai sitä kaappausta niinkin voi tehdä. N.s. älykännyköiden tietoturva kun on tietoturva-asiantuntijan Hekki Hurstin mukaan retuperällä.

Toinen Varhan sairaalapalvelujohtajan tasoinen huippuälykäs yksilö, on Yhdysvaltojen entinen presidentti Donald Trump. Hän twiittasi 9.7.2020:

  • For the 1/100th time, the reason we show so many Cases, compared to other countries that haven’t done nearly as well as we have, is that our TESTING is much bigger and better. We have tested 40,000,000 people. If we did 20,000,000 instead, Cases would be half, etc. NOT REPORTED!
    — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 9, 2020

Lyhyesti: Jollei testattaisiin niin paljon, koronatapauksia jäisi raportoimatta, koska niistä ei tiedettäisiin.

Onhan tuossa kyllä tietynlaista logiikka. Jollei ongelmasta ole tietoa, sitä ei ole. Todellisuuden kieltämisen seurauksista ei voi kuitenkaan välttyä. Yhdysvalloissa tämä johti lukuisiin turhiin ennenaikaisiin kuolemiin.

Ja tarttuihan se Trumpiinkin.. Se vaikutti häneen siten että hän luuli voittaneensa vaalit 2020 vaikka hävisi ne seitsemällä miljoonalla äänellä.

 

 

 

ingmarforne
Sosialidemokraatit Kemiönsaari

Humanististen tieteiden kandidaatti. Aidon oikeudenmukaisuuden toisinajattelija.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu