250,000 lasta kuollut nälkään Itä-Afrikassa, sillä välin kun hallituksen prioriteetti oli Afghanistan

Pekka Haaviston värisevä ääni, hänen kertoessaan kuinka olemme saaneet Afghanistanista tuhansia avunpyyntöjä, upposi kai suureen osaan kansasta hyvänä syynä roudata Afgahanistanista väkeä Suomeen niin paljon kuin ehdittiin. Oikeasti mitään syytä ei ole ollut missään vaiheessa.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008272978.html

Suomeen saapuvat pakolaiset harvoin kuuluvat suurimmassa kuoleman vaarassa oleviin ihmisiin maailmassa. Ne todellisessa kuoleman vaarassa olevat löytyvät ihan muualta. 250,000 lasta kuoli nälkään Itä-Afrikassa sillä välin kuin Pekka Haavisto puolueineen sääti koko vuoden Afghanistanista saatujen avunpyyntöjen kanssa.

https://yle.fi/uutiset/3-12222551

Mutta tämähän ei ole mitään uutta. Tilanne on ollut tällainen jo kymmeniä vuosia. Kyse on vain siitä, jaksavatko todellisessa kuoleman vaarassa olevat ihmiset kiinnostaa suomalaisia ”hyväntekijöitä” ja ”maailman parantajia”, vai tuhlaavatko he mieluummin kaikki rahat ja energian sellaisiin ihmisiin, joiden kertomat huhut väitetystä kuoleman vaarasta ovat vahvasti liioiteltuja.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ionmittler/nalanhata-uhkaa-suomen-pitaisi-ryhtya-jemenin-sosiaalitoimistoksi/

0
IonMittler
Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vapauden Liitto, Uudenmaan vaalipiiri. Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu