Seksuaali-propagandan luvattu maa

Pride-viikon juhlahumu on laantunut, siivoojien armeija on lakaissut kaupungin kadut, eikä sateenkaaren väristä tilpehööriä juuri enää näy katujen ojissa. Iloisten ihmisten joukko on palannut iloisiin koteihinsa, viettämään iloista elämäänsä. Osittain on varmasti näinkin, ja hyvä niin.

Mutta.

Olemme kulkemassa kohti omituista aikakautta, jossa kaikenlainen kohteliaisuus ja positiivisuus on itsetarkoitus ja itsestäänselvyys. Jopa siinä määrin, että totuus lakaistaan nopeasti maton alle ja siitä vaietaan, jos se ei ole kohtelias ja positiivinen. On itsestäänselvää että näin menetellään, koska kohteliaisuus ja positiivisuus ovat uuden aikakauden elämän tarkoitus. Mutta jos joku asia ei ole totta, onko sitä silloin olemassakaan? Jos tarina onnellisuudesta ei ole totta, onko se sitten onnellisuutta?

Pohjois-Koreassa osataan hännystellä ja pokkuroida. Ylitsevuotava ja täysin kritiikitön ylistys on vähintä mitä valtion päämiehelle voidaan osoittaa. Mikä tahansa vähempi tulkittaisiin epäsovinnaiseksi ja epäkohteliaaksi, suorastaan häpeälliseksi ja kapinalliseksi. Mutta jos kritiikitön ylistys ei ole totuus valtion päämiehestä, niin… no, niinpä niin.

Niinsanottu seksuaalivalistus noudattaa Pohjois-Korean poliittista etikettiä jossain määrin. Sillä on vastustamaton taipumus ylistää kohdettaan täysin kritiikittömästi. Iloisesti ja positiivisesti. Mutta samalla vaieten epäkohdista. Tulin tähän johtopäätökseen jo vuosikymmeniä sitten, kun panin merkille sellaisen asian, että kondomia koskevassa virallisessa seksuaalivalistuksessa keskitytään yleensä vain positiivisiin asioihin, terveydellisiin hyötyihin joita kondomia käyttämällä saavutetaan. Kansan suusssa kulkee myös tarinoita, joissa kondomi esitetään epäedullisessa valossa. Sen sanotaan heikentävän erektiota tai häiritsevän seksuaalisen nautinnon kokemista. Virallisesta seksuaalivalistuksesta tällaiset kriittiset näkökulmat on siivottu pois, kuin Pohjois-Korean päämiestä koskevasta uutis-artikkelista konsanaan.

Sitä kutsutaan propagandaksi. Olin jo niin tottunut siihen että propaganda on uusi normaali myös länsimaisessa yhteiskunnassa, eikä vain Pohjois-Koreassa, että meinasin saada aamukahvit väärään kurkkuun eräänä aamuna maaliskuussa 2013, kun luin uutisista että Bill Gatesin säätiö haluaa kehittää uuden paremman kondomin, koska nykyinen on niin huono. Tulihan se totuus sieltä. Uutta parempaa kondomia ei kylläkään ole vielä nähty. Ja siinä se propagandamestarin ongelma onkin, että kondomista on terveydellistä hyötyä, se olisi ihmisille hyväksi jos he suhtautuisivat siihen mahdollisimman positiivisesti. Tarkoitus pyhittää keinot, jalot terveydelliset päämäärät oikeuttavat kertomaan kansalle vain osan totuudesta, valikoidut parhaat palat.

Pride-viikolla oli uutisissa alle teini-ikäinen sateenkaarinuori, joka haluaisi vaihtaa sukupuolta. Hänellä on varmasti kannustava perhe ympärillä, joka tukee häntä tässä ratkaisussa. On täysin mahdotonta tietää, mistä hän on saanut alunperin idean tähän ajatukseen. Minulle kerrottin kaikenlaisia satuja kun olin lapsi, mutta jossain vaiheessa opin tunnistamaan aikuisten epärehellisyyden, aina joku ketunhäntä kainalossa, mikään kohtelias palvelus ei ole vilpitön, eikä mikään lounas ole ilmainen.

Pride-viikon juhlapuheissa sukupuolen vaihtaminen — tai korjaaminen, kuten asialle vihkiytyneet asian ilmaisevat — on helppoa kuin heinän teko. Aika helppoa se on myös seksuaalivalistuksen esitteissä. Poliittinen itsesuojeluvaistoni sanoo, että minun kannattaisi lopettaa tämä teksti tähän, ja antaa Pohjois-Korean johtajalle se täysin kritiikitön kunnia, joka hänelle kuuluu. Lausun nyt kuitenkin tässä pari pientä yksityiskohtaa, jotka niinsanotun seksuaalivalistuksen esitteissä jätetään vähemmälle huomiolle.

Tekniikkaa miehen vartalon muuttamiseksi naisen vartaloksi, tai päinvastoin, ei ole vielä keksitty, eikä sellaista tulla keksimäänkään meidän elinaikanamme. Ensimmäinen jonkunlainen sukupuolen vaihdosleikkaus tehtiin vuonna 1930, noin 90 vuotta sitten. Laskutavasta riippuen ihmiskunta on pärjännyt noin 499,910 vuotta ilman tekniikkaa fyysisen sukupuolen vaihtamiseksi. Muut lajit maapallolla pärjäävät ilman tuota tekniikkaa vielä tänäkin päivänä. Mutta ihmiskunta on herännyt haluamaan sitä ja opettelemaan sitä. Valmista ei ole tulossa vielä pitkään aikaan, elämän luomistyö on vaikeampaa kuin miltä se näyttää.

Suosituin sukupuolenvaihdoksen muoto on se että mies haluaisi olla nainen. Ehkä tarina naisten peniskateudesta onkin perätön, miesten vagina-kateus on paljon isompi juttu. Nykyisellä tekniikalla mieheltä poistetaan kivekset ja hänelle annetaan naishormoneita. Muilta osin hänen seksuaalisuutensa on edelleen miehen seksuaalisuutta: hänen seksuaalinen mielihyvänsä rakentuu edelleen pääosin eturauhasessa, joka on ruumiinosa jota naisilla ei ole olemassakaan, ja joka tuottaa erilaista mielihyvää ja erilaisia orgasmeja kuin naisten seksuaalisuus. Tätä miehistä ruumiinosaa ei kuitenkaan poisteta, koska ei ole keksitty tekniikkaa korvata sitä kohdulla tai muulla naisen ruumiinosalla, joka kykenisi tuottamaan niitä kuuluisia naisen orgasmeja, joista miehet kuulevat tarinoita vain leirinuotion äärellä makkaraa paistaessa. Naisen orgasmia tämä henkilö ei tule koskaan kokemaan elämässään. Seksuaalilääketieteen näkökulmasta katsoen hänen jalkojensa välissä ei ole vaginan kudosta eikä klitorista, vaan niiden näköiseksi muotoiltua peniksen kudosta, jonka seksologinen toimintaperiaate on erilainen. Hänen seksuaalisuutensa ei ole naisen seksuaalisuutta, vaan miehen seksuaalisuutta. Hänen rintansa ja nänninsä eivät ole naisen seksuaalisesti aktiivisia ruumiinosia, vaan miehen seksuaalisesti passiivisia vastineita. Hänen geeninsä eivät ole naisen geenejä, vaan miehen geenejä. Sairaalan ensiavun lääkäri voisi luetella pitkän listan muitakin fysiologisia yksityiskohtia, joiden perusteella hän on edelleen mies eikä nainen.

Miehen unelma naiseksi muuttumisesta voi olla eroottinen ja haluttava pakkomielle. Mutta fyysisellä todellisuudella on rajansa, on paljon kauniita asioita joista on helppoa unelmoida, mutta niitä on mahdoton toteuttaa. Sukupuolivalistuksen ja sukupuoli-propagandan välinen ero on siinä, kerrotaanko vilpitön koko totuus kaikilla mausteilla, vai vain valikoidut parhaat palat totuudesta.

IonMittler
Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu