Rasismia, maahanmuutolla vai ilman?

Liberaalit mätkivät perus-oikeistoa syytöksillä rasismista, ja perus-oikeisto mätkii liberaaleja syytöksillä rasistiksi syyttämisestä. Popcornia kuluu kotisohvalla.

Saksan malli tuntuu houkuttelevan ELY-keskuksia, ja hallitusta. Paitsi ei ehkä Vasemmistoliittoa. Uusi uljas luokkayhteiskunta, jossa olisi tyytyväisten köyhien työläisten kasti muiden alapuolella. Nykyiset köyhät kun ovat tyytymättömiä. Kiittämättömät.

Valkoihoista siivoojaa ei enää juuri näe pääkaupunkiseudulla. ELY-keskukset ovat listanneet ammatteja, joissa työvoiman tarveharkintaa ei tarvita rekrytoitaessa työvoimaa EU:n ulkopuolelta. Tarveharkinnasta vapautettujen ammattien listalta löytyy laitossiivooja, hotellisiivooja, rakennussiivooja, kotisiivooja, kotiapulainen, lastenhoitaja, tarjoilija, suurtaloustyöntekijä, ja niin edelleen. Perusteeksi annetaan puolet totuudesta, eli se että työvoimaa on vaikea löytää kotimaasta. Se toinen puolet totuudesta on, että matalalla palkalla. Ne afrikkalaiset, jotka siivoavat nykyään jo lähes kaikkia toimistoja pk-seudulla, ovat ratkaisu tähän ongelmaan.

En tunne oloani kovin mukavaksi, kun tummaihoinen siivooja toisensa jälkeen lipuu ohitseni moppi kädessä. Yksi toimistolla, toinen kauppakeskuksessa, kolmas taloyhtiön rapussa. Eikö se ole valkoisen miehen työtä? Minulle tulee sellainen olo, että todistan rasismia silmieni edessä. Yhdysvaltojen 1950-luku ei suostu haihtumaan pois ajatuksista.

Vaikka Perussuomalalaiset eivät olekaan saaneet tahtoaan läpi, ja eri väriset ihmiset ovat saapuneet maahamme, niin Saksan malliin heidät on kyllä saatu täyttämään matalimmin palkatut ammatit. Maahanmuuton vastustaminen ei taidakaan olla ainoa rasismin muoto. Herää kysymys, voiko myös maahanmuuton kannattaminen sisältää rasistisia motiiveja? Tervetuloa Suomeen, siivoamaan vessoja. Unelma uudesta alimmasta kastista, joka minimipalkalla palvelee kansaamme jolle sellainen palkka ei kelpaa.

Liberaalit ja perus-oikeisto jatkavat rasismilla kyllästettyä riitelyään. Onko kummallakaan osapuolella puhtaat jauhot pussissa? Arvostaako kumpikaan osapuoli ulkomaalaista maahanmuuttajaa tasa-arvoisena Suomen kantaväestön kanssa? Onko molemmilla osapuolilla omat erilaiset syynsä ja keinonsa nähdä ulkomaalaiset jonain vähempänä ja alempana kuin Suomen kantaväestö?

Saisiko olla annos rasismia? Haluatteko sen maahanmuutolla vai ilman?

IonMittler
Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu