Kun Andersson ja Hoikkala työläisiä agitoimaan lähtivät

Vasemmistolaisuudessa ei ole juuri sen perinteikkäämpää ja tarunhohtoisempaa tilannetta, kuin työläisten keskuuteen jalkautuminen ja heidän agitoimisensa lakkoiluun. Tätä harrastivat jo Lenin, Trotski ja kumppanit aikoinaan. Sama pyhimyksen sädekehä lepää nykyään myös Li Anderssonin yllä, sekä Ville Hoikkalan, joka tuossa jo kirjoittikin blogin aiheesta.

https://yle.fi/uutiset/3-10925009

Lenin ja Trotski pelasivat uhkapeliä työläisten vankeusrangaistuksen tai jopa kuoleman uhalla. Andersson ja Hoikkala pelasivat uhkapeliä vain työläisten rahoilla. Veikkauksen peleistä tuttua Haluatko tuplata voittosi? -nappia painettiin, vaikka ei ollut omat rahat pelissä. Tuplaus päättyi ns. kosahdukseen. Kaikki voitot menivät marjanpoimijoilta oikeuskuluihin.

Andersson ja Hoikkala ovat pesseet kätensä jo kauan sitten: ei ole heidän ongelmansa eikä heidän vastuunsa, että marjanpoimijat hävisivät heidän agitoimansa uhkapelin, ja menettivät noin 5000 EUR per poimija. Nyt poimijat raatavat Lähi-Idässä maksaakseen velkansa, sillä välin kuin agitoijat nukkuvat yönsä hyvillä mielin.

Ensi kerralla paremmalla onnella. Mikäpä työväen johtajilla on pelatessa uhkapeliä, kun ei ole omat rahat pelissä.

IonMittler
Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu