Brasilia on poliittinen todiste siitä, että ilmastohysteria on huijausta

Väitetään, että ilmastonmuutos on ihmiskunnan suurimpia huolen aiheita tällä hetkellä. Se on aihe joka nousee gallup-tulosten kärkisijoille, kun ihmisiltä kysytään mistä tulevaisuuden uhkakuvista he ovat huolestuneita. Kansan mielipiteiden aallonharjalla surffaava poliittinen eliitti jakaa huolenaiheen vilpittömällä sydämellä.

Tai sitten ei jaa. Brasilia on todiste siitä, että ilmastohysteria on poliittisessa mielessä täyttä puppua. Polttaja-Bolsonaro tuhoaa Amazonin sademetsiä, maapallon keuhkoja, koska oikeiston ideologiassa raha ja nopeat voitot lyhyellä aikavälillä tulevat ensin, ja muut arvot jossain kaukana perässä.

https://yle.fi/uutiset/3-10930848

Mitä tekee Suomi ja Eurooppa? Laadimme parhaillaan hallitusohjelmaa siitä aiheesta, alkaisimmeko syödä heinäsirkkoja naudanlihan sijasta, jotta maailman ilmasto pelastuisi. Brasilian suuntaan ei ole lähetetty minkäänlaista noottia.

Koska tiede perustuu asioiden vertailuun, johtopäätösten oikeuttamiseksi, esitän tässä tieteelliset perustelut sille väitteelle, että ilmastohysteria ei kiinnosta Suomen tai Euroopan poliitikkoja, sellaiset väitteet ovat ihan täyttä puppua.

Suomi ja EU huolestuivat kun Venäjä valtasi Krimin. Asia otettiin niin vakavasti että Venäjälle määrättiin talouspakotteita, jotka ovat voimassa vielä tänäkin päivänä. Lisäksi Venäjä heitettiin ulos joksikin aikaa Euroopan Neuvostosta sekä G8-ryhmästä.

Myös Skripalien myrkytys ja Venezuelan poliittinen tilanne ovat esimerkkejä olosuhteista ja uhkakuvista, jotka Suomen ja Euroopan johtajat ovat ottaneet melko vakavasti.

Entä ilmastohysteria? Bolsonaro polttaa sademetsää niin paljon kuin ehtii. Siis biomassaa tuhkana tuuleen, hyödyntämättä sitä edes energiana. Ei mitään järkeä. Meksikossa joku nuori nainen poltettiin elävältä kadulla (liittymättä ilmastonmuutokseen). Joku vihreä pilapiirtäjä julkaisi netissä piirroksen Amazonin metsäpoltoissa saarroksiin jäävien ja elävältä poltettujen eläinten muistolle.

Suomi ja EU keskustelevat edelleen heinäsirkkojen syömisen lisäämisestä. Bolsonaroon ei ole kohdistettu sellaisia konkreettisia ja vakavasti otettavia poliittisia sanktioita kuin esim. Krimin vallanneeseen Venäjään. Vakavasti otettavan reagoinnin puuttuminen, täydellinen poissaolo, on tieteellinen todiste siitä, että jättimäinen globaali sabotaasi ilmastohysterian agendaa vastaan ei ole vakavasti otettava uhkakuva Suomen ja Euroopan poliitikkojen mielestä. Jos he näin väittävät, he huijaavat.

IonMittler
Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu