Aiheutetaan maailmanloppu: palkkakatto 10,000 EUR/kk valtion yrityksiin

Postin toimitusjohtaja tienaa miljoonan vuodessa, eli rapiat 83,000 EUR kuukaudessa. Fortumin johtajan kuukausipalkka on 80,000 EUR. Tämä johtuu siitä, että he ovat muita parempia ihmisiä, ja pienemmällä palkalla he menisivät pois, ja sitten yhteiskuntamme romahtaisi, koska emme pärjää ilman heidänlaisiaan poikkeuksellisen hyviä ihmisiä.

Haluan haastaa tämän teorian. Onko se totta ollenkaan? Nyt kun on sopivasti vallan kahvassa kiinni vasemmisto, jonka historialliset juuret ovat syvällä marxilaisen ajattelun mullassa, laitetaanpa maltillinen ja erittäin kohtuullinen 10,000 EUR / kk palkkakatto kaikkiin valtion yhtiöihin. Ihan vain sen teorian testaamiseksi empiirisesti, että romahtaako yhteiskunta, ja putoaako taivas niskaamme, jos menetämme nämä poikkeuksellisen hyvät yksilöt valtion yhtiöiden johtopaikoilta.

Tässä on diili: Take it or leave it. Jos ei kelpaa, tuossa on ovi.

IonMittler
Vapauden liitto Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vapauden Liitto, Uudenmaan vaalipiiri. Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu