Vantaa on erikoistunut rakentamaan rumia päiväkoteja

Olen kirjoittanut Vantaan päiväkotien slummahtavasta arkkitehtuurista aiemminkin, mutta tarinaa riittää vielä lisää.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ionmittler/279133-sivilisaatiomme-on-vajonnut-alas-arkkitehtuurin-alalla/

Vantaalla on useita uusia päiväkoteja, jotka on rakennettu muutaman viime vuoden aikana, joiden arkkitehtuuri huokuu köyhyyttä ja rahapulaa. Seinissä on käytetty lastulevyn näköistä levyä, joka on kiinnitetty ruuveilla, jotka on jätetty näkyviin. Kovin paljon tämän köyhemmältä ei taloa saa näyttämään. Ruostuneesta aaltopellistä saisi ehkä vielä rumemman ja köyhemmän näköisen talon rakennettua.

Missä julkisivu-lautakunta? Missä kansakunnan itsekunnioitus? Silloin kun on yksityinen rakentaja liikkeellä, talojen seinät näyttävät Vantaalla yleensä sellaiselta kuin pitääkin, eli esimerkiksi tältä:

Ei se tuon vaikeampaa ole. Jos rahat eivät riitä kiillotettuun kiveen, niin puinen panelointi ei paljon maksa.

1-vuotias lapsemme menee syksyllä päiväkotiin. Jos Vantaa sijoittaa meidät sellaiseen päiväkotiin, jonka seinät näyttävät kehitysmaan slummissa kyhätyltä, vaadin kunnalta vahingonkorvausta henkisestä kärsimyksestä.

+2
IonMittler
Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vapauden Liitto, Uudenmaan vaalipiiri. Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu