Aloin kirjoittaa kirjaa seksuaalisuudesta — mikä voisi mennä pieleen?

Perustin nettisivuilleni (joka löytyy helposti Googlella) uuden osion Seksologia, jossa on nyt julkaistuna kaksi ensimmäistä lukua tekeillä olevasta kirjastani ”Kristillinen seksologia”. Lupailen kotisivuillani, että tämä kirja tulisi valmiiksi ”vuonna 2023”. Tuo arvio saattaa vielä osoittautua optimistiseksi, sen verran laaja aihe on kyseessä, että siihen uppoaa helposti paljon aikaa.

Nyt julkaistu aineisto käsittelee aihetta ”Sukupuoli” noin 50 sivun verran. Miten näin yksinkertaiseen asiaan saa käytettyä niin monta sivua? Helposti, kun luvun 2 sisällysluettelokin vie jo kokonaisen sivun. Innostuin käsittelemään asiaa hieman tarkemmin ja pitkän kaavan kautta.

En tarjoa kovin selkeitä lapasyöttöjä kaikesta loukkaantumisen ammattilaisille, jotka haluavat pahastua jokaisesta väärästä sanasta, joka poikkeaa puhdasoppisesta woke-ajattelusta. Ei tämän kirjan kanssa valtakunnan syyttömän toimistoon jouduta, eikä käräjille. Mahdollisesti kyllä turpakäräjille sosiaalisessa mediassa.

Jos teoksen kristillinen nimi aiheuttaa allergisia reaktioita, kannattaa siitä huolimatta selata läpi tuo mainitsemani yhden sivun pituinen sisällysluettelo kirjan luvusta 2. Tällä teoksella on jotain filosofista annettavaa riippumatta siitä, mihin lukija uskoo, vai uskooko mihinkään.

Teen sellaisen juonipaljastuksen, että tässä kirjassa sukupuolia on enemmän kuin kaksi.

+1
IonMittler
Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vapauden Liitto, Uudenmaan vaalipiiri. Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu