Brändäytyykö Vasemmistoliitto työtä vieroksuvien puolueeksi: työläisiä ulkomailta, jotta omien ei tarvitse mennä töihin?

Suurin osa puolueista haluaa Suomeen mahdollisimman paljon työperäistä maahanmuuttoa, mahdollisimman pian. Näillä linjoilla ovat ainakin kaikki hallituspuolueet ja Kokoomus.

Entä sadat tuhannet suomalaiset työttömät? Heidän työllistämisensä vaatisi kekseliäisyyttä, viitseliäisyyttä ja ymmärrystä. Rajojen avaaminen ei vaadi mitään. Se on helppoa kuin heinän teko. Joten yksi mahdollinen selitys sille, miksi työntekijät halutaan ulkomailta, eikä suomalaisesta satojen tuhansien työttömien reservistä, on helppous. Valtion hallinnon ei tarvitse osata mitään eikä keksiä mitään.

Kokoomus, Keskusta ja RKP tykkäävät siitä, että yrittäjille on tarjolla työvoimaa, joka suostuu tekemään työtä mahdollisimman halvalla. Sitä löytyy helpoiten EU:n ulkopuolelta.

Miksi SDP ja Vihreät kannattavat työperäistä maahanmuuttoa? Tämä on minulle arvoitus. Siksi koska se on trendikästä? Siksi koska muutkin?

Kaikkein suurin arvoitus on Vasemmistoliitto, joka on se köyhimpien ja pitkäaikais-työttömien puolue. Miksi he puoltavat nyt suureen ääneen työntekijöiden maahantuontia ulkomailta? Mitä heidän omat äänestäjänsä ajattelevat siitä? Ne työttömät sosiaaliturvan varassa eläjät?

Onko tilanne nyt se, että Vasemmistoliiton äänestäjä haluaa vain mahdollisimman hyvät rahat sossusta, ja että kukaan ei häiritse ehdotuksilla työn tekemisestä? Otetaan työntekijät ulkomailta, niin suomalaisten ei tarvitse vaivautua ylös sohvaltaan.

Pikkulapset raivostuvat, jos he eivät osaa jotain. He vaativat saada osata. He vaativat saada näyttää, että he osaavat. Kuinka alas on suomalainen kulttuuri vajonnut, jos hallitusta myöten halutaan tunnustaa kaikelle maailmalle, että suomalaiset eivät saa edes tomaatteja poimittua Närpiössä. Suomalaiset eivät osaa mitään. Luovutetaan suosiolla, turha edes yrittää. Otetaan työntekijät ulkomailta. Ne osaavat tehdä töitä. Otetaan me helpot rahat sossusta, kun emme mitään osaa, emmekä mihinkään kykene itse kansakuntana.

Hämmentävää touhua.

IonMittler
Vapauden liitto Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vapauden Liitto, Uudenmaan vaalipiiri. Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu