Business Finlandin kaikki tuet pitäisi perua heti ja arvioida uudestaan

Kaikki Business Finlandin korona-kriisin aikana myöntämät avustukset ja tukipäätökset pitäisi välittömästi mitätöidä, ja arvioida ne kaikki uudestaan.

Poliitikot ovat vähintään tämän verran velkaa vilpittömyyttä ja suoraselkäisyyttä Suomen kansalle, joka kärvistelee koronan aiheuttaman talouskriisin keskellä, sillä välin kun tiskin alta jaetaan veronmaksajien rahoja kaverilta kaverille.

Muuten tämä touhu alkaa jo hieman v…. eikun harmittaa. Kauniisti ja rauhallisesti on odotettu kriisin alkamisesta lähtien, että hallitus määräisi pääomatulojen saajia osallistumaan korona-kriisin tappioihin, lakisääteisellä vuokran alennuksella ja lainojen lyhentämisen tauolla niille, joiden tulot korona-kriisi on romahduttanut. Olemme myös odottaneet hallitukselta tukea ravintola-alalle ja esiintyville taiteilijoille.

Loppujen lopuksi näköjään korona-kriisiin täysin mitenkään liittymätön Business Finlandin rahojen jako on aika huonoa teatteria tähän väliin, kun kaikki edellä mainitut aidot korona-kriisin hoitotoimenpiteet ovat vielä hoitamatta.

Korona-kriisistä kärsivien yritysten tukemiseen tarkoitettujen valtion rahojen kanavoiminen Business Finlandin kautta, joka jakaa rahat heti ulos *tavallisena innovaatio-rahoituksena* ilman mitään yhteyttä korona-kriisiin, on Jylhän ja Sarmasteen suojain-kauppojen tasoinen farssi. ”Kato oho, ei saatukaan sitä mitä tilattiin.”

”Poikani, kunpa tietäisit, miten vähällä järjellä tätä maata hallitaan.” (Axel Oxenstierna n. 1640)

IonMittler
Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu