Business Finlandin tuille STOP, ja kaikki karanteeni-tuet maksuun

Solidaarisuus ei kannata Suomessa. Korona-kevään aikana ihmisiä on kehotettu ”ajattelemaan muitakin kuin itseään”, ja eristäytymään vapaaehtoisesti karanteeniin, jos on tullut vaikka matkusteltua ulkomailla. ”Tauti voi tappaa jonkun muun, vaikka se ei sinua tappaisikaan.”

Kansasta on löytynyt jonkun verran solidaarisuutta, ja moni on pysynyt kotona poissa työelämästä. Mutta nyt kun pitäisi koittaa tilinteon hetki, niin KELA vetää hihastaan yllärin, hylkäämällä 80% karanteeni-korvausten anomuksista.

https://yle.fi/uutiset/3-11328119

Nyt ne rahahanat kiinni Business Finlandilta, ja nämä 4000 karanteeni-korvausten hakemusta käsittelyyn uudella asenteella.

Ihmisten tasavertainen kohtelu on täysi mahdottomuus KELAn ajatusmaailmassa, se ei vain mahdu jakeluun, ja tuskin tulee koskaan mahtumaankaan. Niinpä näitä karanteeni-korvauksia hieman eri nimikkeillä jaetaan nyt sitten hyvin eri suuruisina summina: yksille täyttä palkkaa vastaava korvaus, toisille pelkkä minimi-korvaus, ja kolmansille hylätty hakemus bumerangina takaisin. Koska täytyyhän ihmisiä sen verran ärsyttää ja kusettaa, jotta eivät nyt sentään aivan onnellisena ja tyytyväisenä saisi elää elämäänsä. Se olisi vähän liikaa vaadittu.

Kiittämättömyys on korona-karanteenin palkka.

IonMittler
Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu