Helsingissä liehui ISISin lippu, ei epäillä rikosta, mutta hakaristi syyteharkintaan

Joku oli ripustanut Helsingissä islamilaisen terroristi-järjestö ISISin lipun Kehä ykkösen yli kulkevalle sillalle. (Kuinka harmiton heppu lienee kyseessä, joka on katsonut tarpeelliseksi edes hankkia sellaista haltuunsa?)

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008257499.html

Poliisi kävi keräämässä lipun pois, mutta arvioi kuitenkin, että asiassa ei ole syytä epäillä rikosta. (Siinä tapauksessa miksi se oli poliisi, joka haki lipun pois, eikä kaupungin puisto-osasto?) Raija Toiviaista ei näy taas missään. Ehkä hänenkin mielestään ISIS-lipun liehuttaminen on täysin laillista julkisella paikalla. Hakaristi-lipun kantaminen ei ole, hänen mielestään.

Piti arvata, että tämä tulee olemaan tätä. Onko ISIS-lipun symboloima aate nyt sitä parempaa vihapuhetta, joka ei ole laitonta? Vai tekikö poliisi sen johtopäätöksen, että kun hakaristi ei ollut käräjäoikeuden mielestä laiton symboli, niin ei sitä ole myöskään ISISin lippu?

Raija Toiviainen aikonee jatkaa vielä hakaristin vastaista taisteluaan oikeudessa. Tuleeko tästä taas uusi osoitus Toiviaisen armollisesta suhtautumisesta islamilaisia tahoja kohtaan? Laiton Räsäsen homovastaisuus, laillinen Helsingin imaamin homovastaisuus. Laiton hakaristi, laillinen ISISin lippu?

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ionmittler/toiviainen-keulii-nyt-natsi-lipun-kanssa-ja-osoittaa-poliittisen-puolueellisuutensa/

 

IonMittler
Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu