Huonot aluevaalit oli huutava vääryys, ihmiset on ihan tymhiä

Aluevaalit meni tosi huonosti. Ihmiset on ihan tymhiä, siis täysiä idiootteja. Tämä oli vääryys. Oikeusmurha. Syrjintää ja cancellointia. Meidät vaiennettiin, koska valtamedia oli puolueellinen.

Lupasimme kansalle halpaa bensaa. Sote-valtuustosta käsin. Mutta se ei kansalle kelevannut. Mikä siinä on, että kansa mielummin maksaa ihtensä kipiäksi kallista bensaa pumpusta autoonsa, kun me olisimma alentaneet bensan ja diisselin hintaa heti kohta, jos olisimma saaneet tarpeeksi monta ehdokasta läpi sote-valtuustoihin. Pitääkö kansa meitä ihan tyhminä?

Ja sitte se kehitysapu Afrikkaan. Me olisimma lopettaneet rahan jakamisen pitkin maailmaa. Olisimme laittaneet valtion budjetin uusiksi kertaheitolla. Sote-valtuustossa olisimma tehneet tällaisen aloitteen. Ja ryhmäkurilla jokainen jannu olisi painanut Jaa-nappia, se on nimittäin varma asia.

Mutta kansa ei ymmärtäny hyvän päälle. Sitäpähän sitte saavat, mitä ovat tilanneet. Äänestivät valtuustoihin poliittisesti kokemattomia hoitajia ja lääkäreitä. Mitä sellaset ymmärtää bensan hinnasta, minä kysyn vaan? Ei mitään. Poliittinen asiantuntemus ja kokemus ohitettiin nyt karulla tavalla, ja kansa tulee vielä kokemaan seuraukset. Mitä ihminen kylvää, sitä niittää. Elämme kovia aikoja, ja nuorisokin on pilalla ja käyttäytyy huonosti.

+14
IonMittler
Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vapauden Liitto, Uudenmaan vaalipiiri. Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu