Julkisen rahan valuminen poliitikkojen vaalitukeen on korruptiota, joka tulisi kriminalisoida

SDP on kierrättänyt valtion tukea käytännössä suoraan Nasima Razmyarin vaalikampanjan rahoitukseen.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/64226c87-ef03-457f-b24b-ed77cf2629b1

Jos tässä olisi kaikki mitä on tapahtunut, valtakunnassa olisi asiat hyvin. Mutta tämä ei ole ainutlaatuinen tapaus, vaan varsin yleinen käytäntö. Suuri osa vaaleissa valituista poliitikoista on saanut vaalimainontaan rahallista tukea sellaisilta yhdistyksiltä, jotka saavat valtion tukea. Periaatteessa se tarkoittaa sitä, että yhdistys ei olisi tarvinnut valtion tukea niin paljon. Eihän valtion tuen tarkoitus ole se, että yhdistyksellä pitää olla varaa jakaa vaalitukea poliitikoille.

Ei ole ihme, että vanhat suuret puolueet menestyvät vaaleissa takuuvarmasti, koska niillä on tukena puoluetuen lisäksi myös aatteellisten yhdistysten armeija, joiden kautta kierrätetään valtion rahaa vaalitueksi omille ehdokkaille. Maan tapa. Demokratian syöpä.

Asioista pitäsi puhua niiden oikeilla nimillä. Julkisen rahan valuminen poliitikkojen vaalitukeen on korruptiota, joka tulisi kriminalisoida. Sitä toimenpidettä lienee kuitenkin turha odottaa kaalimaata vartioivilta pukeilta.

IonMittler
Vapauden liitto Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vapauden Liitto, Uudenmaan vaalipiiri. Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu