Juutalaiset syyttävät Anna Kontulaa antisemitismistä

 

Antisemitismi-kortti on nostettu. Juutalaiset erotuomarit ovat tällä kertaa nostaneet keltaisen kortin Anna Kontulalle.

https://yle.fi/uutiset/3-11159955

Juutalaiset osaavat ottaa täyden poliittisen hyödyn irti rasismin ja Israelin valtion politiikan kritiikin sekoittamisesta keskenään.

Kansainvälisten ja suomalaistenkin juutalaisten järjestöjen retoriikan mukaan Kontula tovereineen on syyllistynyt antisemitismiin, koska hän on kritisoinut vain Israelin valtiota, mutta ei Egyptiä, joka on myös osallisena Gazan saartoon (Israelin ja USA:n poliittisesta painostuksesta).

Jotta tässä ajattelussa olisi järkeä, täytyy toki ensin rinnastaa Israelin valtio juutalaiseen rotuun. Sekin on poliittinen ideologinen valinta, ja äärioikeistolainen sellainen, jota ei ole pakko tehdä, eikä vasemmistossa näin tehdäkään.

Toisekseen jotta tässä ajattelussa olisi järkeä, juutalaisten etujärjestöjen pitäisi kritisoida myös muihin kansanryhmiin kohdistuvaa rasismia samalla tarmokkuudella kuin he kritisoivat juutalaisiin kohdistuvaa rasismia. Muutoinhan he tekevät itse juuri sitä mitä vastaan he tässä saarnaavat. Kritisoivat systemaattisesti vain yhtä osapuolta ja yhdestä aiheesta.

Juutalaisten järjestöt tekevät itsestään hyödyttömän pellen nostamalla antisemitismi-korttia liian kevyin perustein. Vähän sama kuin huutaisi ”susi” niin usein, että kansa ei enää jaksa kuunnella silloin kun susi oikeasti näkyy horisontissa.

IonMittler
Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu