Kankaanniemi äänestytti eduskuntaa: Jyväskylä pääkaupungiksi!

Entinen kristillisdemokraatti, nykyinen perussuomalainen Toimi Kankaanniemi ryhtyi sanoista tekoihin, ja äänestytti tänään Suomen eduskuntaa aiheesta, varataanko budjettiin rahaa esiselvityksen tekemiseksi, kannattaako Jyväskylästä tehdä Suomen pääkaupunki.

https://yle.fi/uutiset/3-11127965

Kankaanniemi esiintyi eduskunnassa rennolla asenteella, kuten hän teki myös Uuden Suomen blogissaan aikoinaan vuonna 2010, jossa hän toi tuon ajatuksen esille ensimmäistä kertaa:

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/toimikankaanniemi/33005-jyvaskyla-paakaupungiksi/

Toimi Kankaanniemi ei tosin ole ensimmäinen suomalainen poliitikko, joka on blogannut aiheesta. Perussuomalaisten perustajajäsen Juhani Pilpola bloggasi Jyväskylästä Suomen pääkaupunkia jo vuonna 2009:

https://tsouvanna.vuodatus.net/lue/2009/11/jyvaskyla-suomen-seuraava-paakaupunki-95-kirjoitus

Minä olen kirjoittanut aiheesta Uudessa Suomessa neljä blogia, sekä tehnyt asiasta kansalaisaloitteen, joka sai puolessa vuodessa 613 kannatusta. Ei siirtynyt pääkaupunki Jyväskylään.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ionmittler/paakaupungin-siirto-jyvaskylaan-kerasi-613-kannatusta/

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ionmittler/280062-indonesian-malliin-uusi-paakaupunki-keskelle-valtiota/

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ionmittler/275748-vaeston-keskipiste-liikkuu-etelaan-viela-30-km-lisaa-koska-who-cares/

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ionmittler/275566-aluepolitiikka-kerralla-kuntoon-paakaupunki-keskelle-valtiota-jyvaskylaan/

IonMittler
Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu