Kankaanniemi äänestytti eduskuntaa: Jyväskylä pääkaupungiksi!

Entinen kristillisdemokraatti, nykyinen perussuomalainen Toimi Kankaanniemi ryhtyi sanoista tekoihin, ja äänestytti tänään Suomen eduskuntaa aiheesta, varataanko budjettiin rahaa esiselvityksen tekemiseksi, kannattaako Jyväskylästä tehdä Suomen pääkaupunki.

https://yle.fi/uutiset/3-11127965

Kankaanniemi esiintyi eduskunnassa rennolla asenteella, kuten hän teki myös Uuden Suomen blogissaan aikoinaan vuonna 2010, jossa hän toi tuon ajatuksen esille ensimmäistä kertaa:

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/toimikankaanniemi/33005-jyvaskyla-paakaupungiksi/

Toimi Kankaanniemi ei tosin ole ensimmäinen suomalainen poliitikko, joka on blogannut aiheesta. Perussuomalaisten perustajajäsen Juhani Pilpola bloggasi Jyväskylästä Suomen pääkaupunkia jo vuonna 2009:

https://tsouvanna.vuodatus.net/lue/2009/11/jyvaskyla-suomen-seuraava-paakaupunki-95-kirjoitus

Minä olen kirjoittanut aiheesta Uudessa Suomessa neljä blogia, sekä tehnyt asiasta kansalaisaloitteen, joka sai puolessa vuodessa 613 kannatusta. Ei siirtynyt pääkaupunki Jyväskylään.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ionmittler/paakaupungin-siirto-jyvaskylaan-kerasi-613-kannatusta/

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ionmittler/280062-indonesian-malliin-uusi-paakaupunki-keskelle-valtiota/

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ionmittler/275748-vaeston-keskipiste-liikkuu-etelaan-viela-30-km-lisaa-koska-who-cares/

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ionmittler/275566-aluepolitiikka-kerralla-kuntoon-paakaupunki-keskelle-valtiota-jyvaskylaan/

IonMittler
Vapauden liitto Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vapauden Liitto, Uudenmaan vaalipiiri. Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu