Kansalaisten luottamuus poliisiin romahti, kiitos Mannerheimintien kytät

Nämä ovat näitä yksittäisiä tilanteita, jotka vievät kansalaiselta luottamuksen poliisin rehellisyyteen ja puolueettomuuteen. Tällaiset eivät unohdu vuosikymmeniin.

Muistan kuin eilisen sen illan Lapualla vajaat 20 vuotta sitten, jollain suoralla hiljaisella kadulla, kun tien varressa kytännyt poliisi pysäytti, ja kysyi haluatko sakot ylinopeudesta vai liikenteen vaarantamisesta. Ajoin 53 km/h. Nopeusrajoitus oli 50 km/h. Niillä poliiseilla oli ilmeisesti esimiehen asettama kuukauden sakotus-kiintiö vajaana, ja kiire saada se täyteen keinolla millä hyvänsä. Pakko sakottaa ketä tahansa ohikulkijaa vielä tänään, mistä tahansa tekaistusta syystä.

Nämä asiat eivät unohdu. Muistan niiden kansankusettajien naamat vieläkin.

https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/201403310053737

Eilen ja tänään Helsingin poliisilaitos on tehnyt oharit koko väestölle, antamalla hippien rikkoa lakia ja häiritä liikennettä mielin määrin ja ilman rajaa. Sisäministerin suojeluksessa olevalla poliittisella asialla kun ovat, niin laki ei koske heitä samalla tavalla kuin muuta kansaa. Kuten vaikka korona-mielenosoittajia. Taas esimiehen käsky on käynyt, ja samalla tavalla moraalisen selkärankansa myyneet konstaapelit sinisissä haalareissa tallentuvat kansalaisten kollektiiviseen muistiin tavalla, joka ei lähde kansan muistoista pois kulumallakaan.

Suomessa ei ole enää luotettavaa, rehellistä ja puolueetonta poliisilaitosta. Vallan kolmijako-opin yksi sakara on kuihtunut pois. Oikeusvaltio kuolee pystyyn, ja jäljelle jää vihervasemmistolainen diktatuuri. Tai ei se vihervasemmistolainen ikuisesti ole. Kuka kulloinkin voittaa vaalit, sen diktatuuri. Se asia kannattaisi muistaa, tässä vihervasemmistolaisen anarkian euforiassa.

+17
IonMittler
Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vapauden Liitto, Uudenmaan vaalipiiri. Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu