Kuka Suomea johtaa silloin kun Sanna bilettää?

Toivottavasti Venäjällä ei ole pahoja aikeita Suomea ja sen valtiollista itsenäisyyttä kohtaan, koska ei tämä aikuisten oikeasti näytä kovin vaikeasti keinutettavalta veneeltä KGB:n nukkuville soluille. Kansanedustajia tönitään Mannerheimintiellä ja lyödään nyrkillä yökerhossa, ilman tietoakaan turvatoimista. KGB ei olisi niin armollinen, tosipaikan tullen.

Kukahan Suomen valtiota edes johtaa niinä kiusallisen usein toistuvina hetkinä, kun Sanna lähtee kavereineen bilettämään Helsingin yöelämään, ja jättää hallituksen puhelimen kotiin esimerkiksi 12 tunniksi? Kertomatta siitä muille, siten että asia tulee yllätyksenä niille valtion organisaatiossa, joilla on akuutti tarve saada hänet tavoitettua.

https://yle.fi/uutiset/3-12218346

Ei sillä että olisi  huolissani siitä, että ”kuka tahansa muu, kunhan vain ei Sanna” olisi huono vaihtoehto maan johtamiseen. Itse asiassa se kuulostaa aika hyvältäkin vaihtoehdolta. Päivä päivältä vain paremmalta.

+12
IonMittler
Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vapauden Liitto, Uudenmaan vaalipiiri. Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu