Kuuba ja Jemenin huthit USA:n terroristien listalle, Facebook bannasi Ron Paulin

USA:n suunnalla on ollut kiireinen päivä politiikassa. Facebook lukitsi tunnetun pitkän linjan poliitikon Ron Paulin tilin, ja selitys oli se perinteinen, jonka me kaikki tunnemme myös Puheenvuorossa: ”Olet rikkonut käyttöehtoja.” Mitä ehtoa? No, ehtoja yleisesti ottaen. Tästä se lähtee. Kuka on seuraava?

https://www.facebook.com/wikileaks/posts/3577142175654202

https://fi.wikipedia.org/wiki/Ron_Paul

Donald Trumpin hallinto vetelee viimeisiä henkosiaan, mutta vielä löytyi voimia julistaa kaksi strategista ulkomaista poliittista toimijaa ”terroristi-järjestöiksi”: Kuuba ja Jemenin sodan kolmois-draaman osapuoli huthi-kapinalliset. Tämä on sitä perinteistä Amerikkaa, johon olemme tottuneet ennen Barack Obaman aikakautta. Olikin jo vähän ikävä tätä itseriittoista amerikkalaista kaksinais-moralismia.

https://www.state.gov/u-s-announces-designation-of-cuba-as-a-state-sponsor-of-terrorism/

https://www.state.gov/terrorist-designation-of-ansarallah-in-yemen/

Mutta ei elämä ole pelkkää Amerikkaa, kyllä Venäjäkin jotain sanoo tehneensä tänään. Nimittäin kaupat korona-rokotteesta palestiinalaisille. Israelilta kun ei liikene menestyksekkäästä ja kadehditusta rokote-kampanjasta rokotteita väärän rotuisille. Palestiinalaisten ongelma ei ole juutalaisten ongelma.

https://www.telesurtv.net/news/palestina-recibira-sputnik-combatir-covid-20210111-0030.html

Maailma alkaa näyttää taas ihan tutulta. On kaikki niin kuin ennenkin.

IonMittler

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu