Kuuba ja Jemenin huthit USA:n terroristien listalle, Facebook bannasi Ron Paulin

USA:n suunnalla on ollut kiireinen päivä politiikassa. Facebook lukitsi tunnetun pitkän linjan poliitikon Ron Paulin tilin, ja selitys oli se perinteinen, jonka me kaikki tunnemme myös Puheenvuorossa: ”Olet rikkonut käyttöehtoja.” Mitä ehtoa? No, ehtoja yleisesti ottaen. Tästä se lähtee. Kuka on seuraava?

https://www.facebook.com/wikileaks/posts/3577142175654202

https://fi.wikipedia.org/wiki/Ron_Paul

Donald Trumpin hallinto vetelee viimeisiä henkosiaan, mutta vielä löytyi voimia julistaa kaksi strategista ulkomaista poliittista toimijaa ”terroristi-järjestöiksi”: Kuuba ja Jemenin sodan kolmois-draaman osapuoli huthi-kapinalliset. Tämä on sitä perinteistä Amerikkaa, johon olemme tottuneet ennen Barack Obaman aikakautta. Olikin jo vähän ikävä tätä itseriittoista amerikkalaista kaksinais-moralismia.

https://www.state.gov/u-s-announces-designation-of-cuba-as-a-state-sponsor-of-terrorism/

https://www.state.gov/terrorist-designation-of-ansarallah-in-yemen/

Mutta ei elämä ole pelkkää Amerikkaa, kyllä Venäjäkin jotain sanoo tehneensä tänään. Nimittäin kaupat korona-rokotteesta palestiinalaisille. Israelilta kun ei liikene menestyksekkäästä ja kadehditusta rokote-kampanjasta rokotteita väärän rotuisille. Palestiinalaisten ongelma ei ole juutalaisten ongelma.

https://www.telesurtv.net/news/palestina-recibira-sputnik-combatir-covid-20210111-0030.html

Maailma alkaa näyttää taas ihan tutulta. On kaikki niin kuin ennenkin.

IonMittler
Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu