Länsimaat diktatuuria kaatamassa

Länsimaat ovat lähteneet yksissä tuumin kaatamaan Venäjän diktatuuria, ennätyksellisen tiukoilla talouspakotteilla. Lännen toimet eivät kai Putinia kaataisi, koska ne loppuisivat joskus aikanaan ja elämä palaisi normaaliksi, mutta tarpeeksi huono sotaonni voisi kaataakin Putinin. Jos se on kiinni tuurista eikä taidottomuudesta, että venäläinen kalusto on lähtenyt sotaan huonosti huolletussa kunnossa.

Nyt kun tällainen ennakkotapaus on olemassa, että länsimaat pystyvät ottamaan jonkun maailmanpoliittisen asian ihan oikeasti vakavissaan, ja ryhtyä äärimmäisiin mutta silti rauhanomaisiin toimenpiteisiin asian korjaamiseksi, se tietää huonoa kollektiiviselle omalletunnollemme jatkoa ajatellen. Kun näemme sen kaiken scheissen mitä maailmassa tapahtuu, ja kaikki diktatuurit jotka voivat pulskasti vuosikymmenestä toiseen, ja joihin länsimainen koalitio ei tule suhtautumaan epäkohtana jota pitäisi lähteä korjaamaan ihan tosissaan.

Elämme ainutlaatuisia aikoja, länsimaat ovat diktatuuria kaatamassa. Tällainen ei valitettavasti tule toistumaan kovin usein. Diktatuurien tulevaisuus eri puolilla maailmaa lienee turvattu ja leppoisa jatkossakin.

+3
IonMittler
Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vapauden Liitto, Uudenmaan vaalipiiri. Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu