Lapsen jättäminen rokottamatta tulisi kriminalisoida

Moneen paikkaan ehtivät ja usein erittäin outoja ajattelutapoja edustavat apulais-oikeus-asiamiehet ovat taas vauhdissa. Tällä kertaa koko kansan pikku apulainen moittii Helsingin kaupunkia siitä, että tuhkarokon epidemia-alueelle matkustaville lapsille annettiin rokotus tuhkarokkoa vastaan, vaikka toinen lasten huoltajista vastusti sitä. Ja tämä huoltaja kanteli lopulta asiasta pikku apulaisille.

https://yle.fi/uutiset/3-11184431

Lapsen rokottaminen valtion virallisten suositusten mukaisesti tulisi määrätä pakolliseksi, eli huoltajalta ei enää kysyttäisi mielipidettä. Ei se sen vaikeampaa ole. Toimeksi vain.

Yleisemminkin lääketieteellisen hoidon evääminen lapselta tulisi kriminalisoida. Tapaukset tyyliin Jehovan todistaja ei sallinut lapselleen verensiirtoa. Lääkärikunnalla tulisi olla riittävä valta lapsen terveyden hoitamisesta, joka on riippumaton huoltajien tahdosta.

+2
IonMittler
Sitoutumaton Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu