Liittyykö mitenkään sodan valmisteluun, että Venäjä vaatii ulkomaalaisilta terveystiedot ja sormenjäljet?

Venäjän Duuma sääti kesäkuun lopussa 2021 lain, joka astui voimaan 29.12.2021, joka velvoittaa kaikki Venäjällä asuvat ulkomaalaiset käymään terveystarkastuksessa, huumetestissä, ja luovuttamaan sormenjälkensä sekä biometrisen valokuvan itsestään.

https://www.dw.com/en/foreigners-in-russia-outraged-by-new-medical-checks/a-60182104

https://yle.fi/uutiset/3-12250001

Viekkaat ketut ehtivät säätää tuollaisen sodan valmisteluun soveltuvan lain kenenkään huomaamatta, pari viikkoa ennen kuin Putin alkoi puhua julkisuudessa ukrainalaisista osana samaa kansaa kuin venäläiset, josta johtuen aloin ennustella heinäkuun blogissani, että Ukrainan suunnalla alkanee sota 12 kk kuluessa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ionmittler/12-kk-ennuste-venaja-anneksoi-juridisesti-valko-venajan-ja-sotilaallisesti-kolmasosan-ukrainasta/

Venäjällä riittää kyllä kupan ja HIV:n kantajia, sekä huumeiden käyttäjiä. Kotimaan kansalaisia ei kuitenkaan aiota testata. Testataan vain ulkomaalaiset, joiden keskuudessa mainitut ongelmat lienevät harvinaisempia kuin oman väestön keskuudessa. Tämä terveystarkastus taitaa olla ihan täyttä bluffia, ja ainoa mikä oikeasti tässä kiinnostaa Venäjän viranomaisia, ovat ne sormenjäljet ja biometrinen valokuva.

Täytyyhän ulkomaiden kansalaiset ja erityisesti potentiaaliset vakoojat saada tiukasti viranomaisten kontrolliin, jos niin huonosti kävisi, että syttyy sota Ukrainan suunnalla.

IonMittler
Vapauden liitto Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vapauden Liitto, Uudenmaan vaalipiiri, ehdokasnumero 461. Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu