Liityin Perussuomalaisiin — no ei kyllä yllätä yhtään

Maanantaina tuli postissa kirje, jossa on minulle Perussuomalaisten puolueen jäsennumero. Odotettu uutuus, jota muutamat profeetat ovat ennustelleet jo pari vuotta täällä kommenteissa. Puheenvuoron perinteisiin kuuluu, että kun joku ilmoittaa liittyneensä Perussuomalaisten puolueeseen, siihen kuuluu kommentoida: no ei kyllä yllätä yhtään.

Kirjoitan jatkossa rinnakkaista blogia Perussuomalaisten sivuille. Saa nähdä mihin keskityn siinä toisessa blogissa. Ensimmäinen blogini sillä suunnalla käsittelee puolueen sisäisiä asioita, eikä ole kovin relevantti Uuden Suomen lukijoille. Erilaisista kohderyhmistä johtuen nämä kaksi blogiani saattavat elää osittain samanlaista elämää, ja osittain erilaista elämää.

https://blogit.perussuomalaiset.fi/ion-mittler/ajatuksia-puolueiden-logoista-ja-visuaalisesta-ilmeesta/

Jokaisen puolueen sisällä on ihmisiä moneen junaan. Perussuomalaisten kannattajista tulee mieleen ainakin neljä erilaista ihmistyyppiä: Päivi Räsäset, Petteri Orpot, Ano Turtiaiset ja Anna Kontulat. Muun muassa heidänlaisiaan ihmistyyppejä löytyy Perussuomalaisten kannattajista ja poliitikoista.

Tuo Anna Kontula saattoi olla aika kaukaa haettu heitto tähän. Sillä halusin sanoa, että Perussuomalaisten puolueen ympärillä kytee pinnan alla paljon sellaisiakin ihmisiä, joiden toive talouspoliittisesta linjasta on paljon ihmisläheisempi ja köyhälle työttömälle armollisempi kuin mitä nähtiin Sipilän hallituksen kaudella.

Minussa saattaa olla pieni ripaus jokaisesta näistä ihmistyypeistä, vähän aiheesta riippuen.

+14
IonMittler
Perussuomalaiset Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu