Maitorauhanen paljaana linnan juhlien TV-lähetyksessä

Linnan juhlien perinteisiin kuuluu outojen vanhanaikaisten tanssien lisäksi myös arvokkaiden vieraiden haastattelut suorassa TV-lähetyksessä. Moni vieraista laittoikin tämän kohdalleen osuneen ”15 seconds of fame” hyötykäyttöön. Poliitikot puhuivat politiikkaa, aivan kuin olisivat A-studiossa eikä presidentin linnassa. Matti ja Teppo kadottivat ajan ja paikan tajun niin täydellisesti, että innostuivat mainostamaan tulevia keikkojaan linnan juhlien suorassa lähetyksessä. Markkinataloutta valtion tarjoamalla ilmaisella mainos-ajalla.

Feministi-aktivisti Sandra Marins ei jäänyt muista juhlavieraista paljon jälkeen TV-ajan hyödyntämisessä oman agendansa lobbaamiseen. Hän päätti poiketa pukeutumisen etiketistä paljastamalla AAA-kuppikoon rintansa TV-kameralle suorassa lähetyksessä. Protestiksi sille että nännien näyttäminen on kiellettyä naisilta julkisella paikalla.

https://www.iltalehti.fi/linnan-juhlat-2019/a/746501ae-5b33-4d13-94d5-88eadbf7162c

(Muualla kuin uimarannalla naisille tosin sallitaan yleensä paljastavampi pukeutuminen kuin miehille. Myös linnan juhlissa. Minihame tai Hollywood-tyylinen ns. antava iltapuvun yläosa ei johtaisi naisen kohdalla porttikieltoon presidentin linnan tai hienon ravintolan ovella. Miehelle todennäköisesti johtaisi. En muista feministien vaatineen tasa-arvoa siltä osin.)

Ainoa mikä jäi enää puuttumaan tarjotun TV-ajan opportunistisesta kaappauksesta palvelemaan omia päämääriä olisi ollut espanjalaisen Jimmy Jumpin viuhahdus tanssiparketille kolmanneksi pyöräksi presidenttiparin valssiin, siten että turvamiehiltä kestää jonkun aikaa tajuta että hän on ylimääräinen henkilö eikä kuulu suunniteltuun koreografiaan.

No, nämä olivat linnan juhlat vuosimallia 2019. Tästä ei muodostunut kuvaa yhtenäisestä kansakunnasta, joka malttaa pysähtyä hetkeksi juhlimaan sitä mikä meillä on yhteistä. Ehkä meillä ei sitten ole kovin paljon yhteistä. Eikä ole lopulta feministeilläkään.

Kaikki seksiin ja vähäpukeisuuteen liittyvä jakaa feminististä liikettä kahtia kuin veitsi voita. Osa feministeistä kannattaa naisten oikeutta yläosattomaan pukeutumiseen tai vaikka prostituution harjoittamiseen, jotta nainen olisi vapaa tekemään omalla elämällään mitä haluaa. Toinen osa feministeistä puolestaan tulkitsee prostituution ja tarkoitushakuisen vähäpukeisuuden naisen esineellistämiseksi, eikä suhtaudu niihin kovinkaan hyväksyvästi. Ponsse Oy joutui juuri kohuun tyttökalentereidensa takia, naisten ammattijärjestön huomautettua asiasta.

Monet tissit täytyy vilauttaa TV-kameralle, ennen kuin kansa saadaan käännytettyä pois siitä ajattelutavasta, että esteettisesti laadukkaat ihmis-naaraan maitorauhaset ovat eroottisinta ja seksiä tihkuvinta iloa silmälle mitä moderni kulttuuri on keksinyt tuottaa — olkoonkin sitten vaikka klassisen ehdollistamisen kautta.

Klassista ehdollistamista tämä viuhahtava feministi yritti nyt toteuttaa toiseen suuntaan. Totuttaa kansaa naisen rintojen alastomuuteen julkisella paikalla. Tämä on hänen julki lausuttu pitkän tähtäimen agendansa. Räsänen joutui käräjille homojen eheytys-terapiasta, mutta feministien harrastama likaisten keski-ikäisten miesten eheytys-terapia nauttii ilmeisesti suurempaa hyväksyntää.

Pahoin pelkään, että Femen-terapia ei parantaisi montaakaan alastomien rintojen eroottisuudelle ehdollistunutta miestä fantasioistaan, vaikka feministit harjoittaisivat suloisten tisujensa vilauttelua miten paljon tahansa. Feministinen liike saattaa olla ikuisesti tuomittu epäröimään, mitä pitäisi ajatella tässä tilanteessa: Näyttäisikö tisunsa julkisesti, välittämättä siitä (tai jopa vihaisena siitä) että ne joutuvat eroottisen huomion kohteeksi, vai pitäisikö tisut piilossa jotta niitä ei esineellistetä seksiobjekteiksi?

IonMittler
Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu