Miksi kansanedustajat lomailevat 4,5 kk vuodessa? Eikö työnteko maistu?

Kansanedustajat näyttävät kansalaisille esimerkkiä, millä asenteella saadaan Suomen talous nousuun.

Kuuden tunnin työpäivät, silloin kun huvittaa. Jos ei huvita, niin sitten ei tarvitse edes sen vertaa.

Raskas työ vaatii raskaat lomat. Kansanedustajat ovat keskenään sopineet, että neljä ja puoli kuukautta lomaa vuodessa on sopiva. Laitetaan sellainen.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006066190.html

Laitetaanko tällaiset työehdot kaikille muillekin työntekijöille yhteiskunnassa? Siinäkö resepti Suomen talouden nostamiseksi uuteen kukoistukseen?

Suomen talous romahtaisi, jos työnteko olisi vapaaehtoista ja lomia olisi 40 % vuodesta, mutta täysi palkka juoksisi silti koko ajan. Mutta kansanedustajilla ei ole niin väliä, tekevätkö työtä vai lomailevatko. Vai onko sittenkin? Lainsäädännön laadun sanotaan kärsivän liian kovasta kiireestä. Avustajiakin on palkattu melkoinen armeija, kun ministeri ei lomailultaan ja siestan vietoltaan ehdi hoitaa asioita itse.

On hämmentävää, että ne ihmiset, joiden lainsäädännöllisen työn tulosten varassa lepää kokonaisen kansakunnan menestys, eivät viitsi tehdä työtä, vaan lomailevat moninkertaisesti enemmän kuin tavallinen kansa.

Eikö työnteko nappaa? Eikö kansakunnan menestys kiinnosta sen vertaa?

IonMittler
Vapauden liitto Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vapauden Liitto, Uudenmaan vaalipiiri. Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu