Off the record, jos tämä ei mene nauhalle, voin kertoa synkimmät salaisuuteni

En ole koskaan käynyt psykoterapiassa. Paljon täytyisi tapahtua elämässä, jotta kokisin tarvetta sellaiseen. Minun jättimäisen egoni pitäisi murskaantua tunnustamaan se mahdollisuus, että joku toinen ihminen voisi ymmärtää minua paremmin kuin minä itse. Lähes mahdoton ajatus.

Täysin mahdoton ajatus.

Mutta eipä nuolaista ennen kuin tipahtaa. Ei lausuta mitään kuuluisia viimeisiä sanoja. Never say never again. Elämä voi yllättää, eikä aina positiivisesti.

https://yle.fi/uutiset/3-11750061

KELA-korvattava psykoterapia kirjataan jatkossa lakisääteisesti Kantaan, kansalliseen potilastietojen rekisteriin. Sinne kaiken maailman hoitajien ja lääkärien pällisteltäväksi dokumentoidaan sinun mielenvikaisuutesi kaikessa noloudessaan.

Nyt näyttää entistäkin varmemmalta, että en tule koskaan käymään psykoterapiassa. En ainakaan KELAn rahoilla. Jos jostain löytyy pimeä psykiatri, joka hoitaa keikan anonyymisti ja käteisellä tiskin alta, sitten voin vielä harkita.

Jako kahteen: 1) tiedot köyhien mielenvikaisuudesta tallennetaan lääkärien ja hoitajien Googleen eli Kantaan, ja sillä välin 2) rikkaat kertovat amfetamiinin vetämisen aiheuttamista psykooseistaan luottamuksellisesti pimeälle psykiatrille, joka ei laula tietojaan. Tai vaikka papille?

Katolisen kirkon tyylinen anonyymi rippi saattaa nousta vielä arvoon arvaamattomaan, jos pappi on yhteiskunnassa kohta ainoa ammattiauttaja, joka ei lavertele eteenpäin kuulemiaan tarinoita.

IonMittler
Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu