Paljastuksia Wille Rydmanin yksityiselämästä

Sillä välin kun Sanna bailaa seurapiireissä, eduskunnan toiseksi paheksutuin kansanedustaja heti Ano Turtiaisen jälkeen (mutta ehkä kuitenkin Päivi Räsäsen edellä) Wille Rydman yrittää pelastaa mitä pelastettavissa on hänen maineestaan sen media-kohun jäljiltä, jonka Helsingin Sanomat käynnisti aiemmin tänä vuonna. Ja kansa osti tarinan sellaisenaan tuolloin.

https://www.willerydman.fi/blogi/2022/8/22/paljastuksia-yksityiselmstni

Jonkin aikaa uutisen julkaisemisen jälkeen Rydman sanoi aikovansa tehdä poliisille tutkintapyynnön Helsingin Sanomien perättömästä uutisoinnista. Hesarin toimittajat eivät siitä hätkähtäneet, vaan suorastaan naureskelivat Rydmanille Twitterissä, että hehheh vai muka tutkintapyyntö poliisille, turhaa touhua. Poliisi on kuitenkin nyt arvioinut, että asiassa on aihetta epäillä Helsingin Sanomia rikoksesta, ja asia tutkitaan tarkemmin.

https://yle.fi/uutiset/3-12583717

Gallup-kannatuksen kärjessä kohti vaaleja porskuttava Kokoomus säikähti Rydman-kohua, ja ystävällisesti pyysi Rydmania luopumaan kaikista vastuistaan ja eroamaan Kokoomuksen eduskunta-ryhmästä. Tavallisen kansan keskuudessa saattaa tosin kuulla kaikenlaisia epäilyksiä, että Rydmanin poistaminen vastuutehtävistään oli kätevää myös euro-globalistisen agendan kannattajien kannalta katsoen, koska Rydman ei ollut ”Suomen Eurooppa-myönteisin poliitikko”, vaan vastusti rahan jakamista EU:lle elvytyspaketteina ja sen sellaisina. Kokoomus puolestaan kehuskelee olevansa ”Suomen Eurooppa-myönteisin puolue”.

https://twitter.com/ion_mittler/status/1445051679288791042

En ole niin naiivi optimisti, että uskoisin Kokoomuksen ottavan Rydmania takaisin riveihinsä, aivan kuin mitään kohua ei olisi ollutkaan. Poliisin aloittama esitutkinta ei ole toki myöskään todiste Rydmanin syyttömyydestä, tai Helsingin Sanomien syyllisyydestä. Tutkinta on vain tutkinta, ja sen jälkeen asia pitäisi vielä tuomita oikeudessakin. Siihen menee aikaa.

Lienee todennäköistä, että Kokoomus ei ota Rydmania ehdokkaaksi ensi kevään eduskunta-vaaleihin. Jos näin kävisi, siinä olisi osaava tekijä hyvällä Suomen etua ajavalla asenteella jollekin muulle oikeistolaiselle puolueelle. Huolisiko Harkimo kohun keskelle joutunutta Rydmania Liike Nytin riveihin? Jos ei, sitten voi olla vähän siinä ja siinä, venyykö Rydmanin ideologinen olemus Liike Nytiä radikaalimmassa maineessa olevien muiden oikeistolaisten puolueiden suuntaan. Asia on kiinni vain ja ainoastaan hänen omasta halustaan. Ihminen on sitä mitä hän haluaa olla.

IonMittler
Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja: Suomesta Sveitsi 2.0.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu