Pitihän se arvata: lähden ek-vaaleihin ehdokkaaksi Vapauden Liiton riveissä

Asetun ehdolle eduskuntaan kevään 2023 vaaleissa, Vapauden Liiton ehdokkaana Uudenmaan vaalipiirissä. Puolueeksi vaihtuu siis Vapauden Liitto.

https://vapaudenliitto.fi/ion-mittler/

Tässä kohtaa kuuluu sanoa: ”Ei kyllä yllätä yhtään.”

Vapauden Liitossa on Ossi Tiihosen johdolla entisten perussuomalaisten kokoontumis-ajot, jotka mahtuivat puolueen poliittiseen linjaan vielä vuosi sitten, mutta hallituskelpoisuuteen valmistautuva puoluejohto on kiristänyt poliittista seulaansa viime aikoina, ja vaaleissa ehdolle asettuminen on estetty monelta erittäin tunnetultakin puolueen jäseneltä, jos henkilön poliittisessa linjassa on jotain huomautettavaa.

Tästä saattaa olla kyse minunkin kohdallani. Olin valtakunnallisen puolueen jäsen hieman yli vuoden, mutta siinä ajassa en onnistunut pääsemään edes jäseneksi paikallisjärjestöön Vantaan Perussuomalaiset, jonka kautta kaikki käytännön poliittinen toiminta olisi tapahtunut.

Keräilyerien kautta lähdetään siis haastamaan ennakkosuosikkeja. Mutta pallo on pyöreä, ja pelikellossa on vielä aikaa. Lopputulos nähdään vasta kevään vaaleissa.

IonMittler
Vapauden liitto Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vapauden Liitto, Uudenmaan vaalipiiri, ehdokasnumero 461. Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu