Pitihän se arvata: lähden ek-vaaleihin ehdokkaaksi Vapauden Liiton riveissä
Asetun ehdolle eduskuntaan kevään 2023 vaaleissa, Vapauden Liiton ehdokkaana Uudenmaan vaalipiirissä. Puolueeksi vaihtuu siis Vapauden Liitto.
https://vapaudenliitto.fi/ion-mittler/
Tässä kohtaa kuuluu sanoa: ”Ei kyllä yllätä yhtään.”
Vapauden Liitossa on Ossi Tiihosen johdolla entisten perussuomalaisten kokoontumis-ajot, jotka mahtuivat puolueen poliittiseen linjaan vielä vuosi sitten, mutta hallituskelpoisuuteen valmistautuva puoluejohto on kiristänyt poliittista seulaansa viime aikoina, ja vaaleissa ehdolle asettuminen on estetty monelta erittäin tunnetultakin puolueen jäseneltä, jos henkilön poliittisessa linjassa on jotain huomautettavaa.
Tästä saattaa olla kyse minunkin kohdallani. Olin valtakunnallisen puolueen jäsen hieman yli vuoden, mutta siinä ajassa en onnistunut pääsemään edes jäseneksi paikallisjärjestöön Vantaan Perussuomalaiset, jonka kautta kaikki käytännön poliittinen toiminta olisi tapahtunut.
Keräilyerien kautta lähdetään siis haastamaan ennakkosuosikkeja. Mutta pallo on pyöreä, ja pelikellossa on vielä aikaa. Lopputulos nähdään vasta kevään vaaleissa.
Onnea ja menestystä vaaleihin!
Ilmoita asiaton viesti
Samaa toivotan minäkin.
Ilmoita asiaton viesti
Hain hakukoneella Ossi Tiihosta ja tämä tuli vastaan: https://www.mtv.fi/sarja/qanon-salaliittojen-kultti-10004294
Ilmoita asiaton viesti
Jos vielä selittäisit, miten Tiihonen liittyy tuohon. En löydä Tiihosen nimeä tuolta sivulta.
Ilmoita asiaton viesti
Varrohan, voi alkaa kasvaa puhvelin sarvet päähäsi!
Ilmoita asiaton viesti
Sen voin luvata, että en lähde eduskunnan rappusille puhveli-päähine päässä riehumaan. Kunniasanalla.
Ilmoita asiaton viesti
No niin, ennen vaaleja luvataan kaikenlaista jonka voi sitten unohtaa heti vaalihuoneistojen sulkeuduttua.
Ilmoita asiaton viesti
En ole vielä julkaissut vaalilupauksia. Uutena vuotena voisi tehdä jotain lupauksia. Vaalithan on aprillipäivän jälkeisenä päivänä, joten menee juuri putkeen.
Ilmoita asiaton viesti
Jaa, luulin että toi puhvelijuttu olisi kampanjakärki.
Tosin tuon puolueen äänestäjiä se voisi ainoastaan karkottaa joten harkitse vielä.
Ilmoita asiaton viesti
Jos äänestäjien miellyttäminen olisi koko homman ainoa päämäärä, olisin voinut kääntää NATO-takkini ja sulautua perussuomalaisuuden nykyiseen olemukseen.
Ilmoita asiaton viesti
Ihailtavaa, jos tosiaan menet nykyisen puolueesi valtavirtaa vastaan etkä koe tarvetta pukeutua puhveliksi.
Ainakin se on tapa erottautua valitsemastasi örkkilaumasta sitten.
Ilmoita asiaton viesti
Minulta on mennyt kokonaan ohi, kuka Vapauden Liitossa on pukeutunut puhveliksi ja milloin. Jos löytyisi yksi joka on pukeutunut, tokihan se leimaisi oikeutetusti koko puolueen ikuisiksi ajoiksi. Sitä paitsi puhveliksi pukeutuminen on myös vahingollista. (Vai onko?)
Ilmoita asiaton viesti
Joko liittoutuu Johan Bäckmanin kanssa…sillä onhan olemassa QAnon-väen Totuuden etsijät -kanava, jossa tämä Johan Bäckman on myös lorvinut mukana…
Ilmoita asiaton viesti
En minä sanonut että löytyisi. Sanoin vaan että hakukone löysi tuon.
Mutta ymmärrän miten hakukoneet toimivat, että nehän eivät niinkään pisteytä sitä mitä itse tuottaa vaan siihen miten muut lähteet vaikka linkittää ja mainitsee.
Ilmeisesti Ossi Tiihonen mainitaan hakukoneen indeksoimassa materiaalissa eri puolilla verkkoa usein samassa yhteydessä QAnonin kanssa.
Sitä voisi sitten miettiä, että miksi näin?
Ilmoita asiaton viesti
Niin. Voisi miettiä, miksi näin, jos olisi varmuutta että lähtötiedot ovat oikein. Mutta kun jo lähtötiedotkin ovat spekulaation tasolla, menee aika hataraksi spekuloida spekulaation perusteella.
Ilmoita asiaton viesti
”… puoluejohto on kiristänyt poliittista seulaansa viime aikoina, ja vaaleissa ehdolle asettuminen on estetty monelta erittäin tunnetultakin puolueen jäseneltä, jos henkilön poliittisessa linjassa on jotain huomautettavaa.”
Ymmärrän motiivin. Mutta vastaavasti jos tämä jäsen ei näe huomautettavaa Tiihosen linjassa, niin eikö se ole osoitus siitä, että puoluejohdon huoli on ollut aiheellinen?
Ilmoita asiaton viesti
En ole sanonut olevani samaa mieltä kaikesta Tiihosen kanssa. Vapauden Liitossa ei ole pakko olla kaikkien täysin samassa luotisuorassa linjassa poliittisesti, eikä se ollut Perussuomalaisissakaan yhtä pakollista vielä vuosi sitten kuin on nykyään.
Politiikka menisi aika vaikeaksi, jos olisi mahdollista olla jonkun puolueen jäsen vain olemalla kaikesta samaa mieltä puolueen puheenjohtajan kanssa. Eihän se ole niin yhdessäkään puolueessa.
Ilmoita asiaton viesti
No kiva. Yllättävyyksistä en osaa sanoa mitään, mutta on tässä nyt sentään yksi hyväkin puoli. Nimittäin se, että sinusta tulee isona kansanedustaja äärimmäisen epätodennäköisesti. (Pikkupuolueilla ja niiden toiveikkailla ehdokkailla kun on aina ollut vähän tällaista vaivaa…)
Ilmoita asiaton viesti
Tulkitsenko oikein rivien välistä, että myhäilet tyytyväisenä tämän asioiden laidan johdosta? Perussuomalaisissa on nähty nousuja ryysyistä kuuluisuuksiin, mutta vanhan liiton puolueissa sekään ei ole ihan niin yksinkertaista, kuka saa mahdollisuuden ja tuen, sekä ne liittojen vaalirahoitukset. Mahdollisuuksien tasa-arvo ei ole välttämättä todellisuudessa ihan sitä mitä voisi kuvitella.
Ilmoita asiaton viesti
Noh, minähän nyt olen tunnetusti sen verran ”fakki-idiootti”, että minua ei pahemmin juuri muu kiinnosta kuin Suomen turvallisuus ja vinhaa vauhtia etenevä Nato -jäsenyytemme. Sen ja lähinnä vain sen johdosta toki myhäilen tyytyväisenä kaikki tulevatkin elämäni päivät. On se vain niin mukavaa, kun elämä on ihanaa ja maailma (kohta) valmis.
Ilmoita asiaton viesti
Tässä puheena oleva ”vinha vauhti” on suhteellinen käsite. Mutta todellakin sillä on iso merkitys puolueiden uskottavuuteen, kuinka vinhaa vauhtia NATO-jäsenyys näyttää etenevän vaaleihin mennessä. Tähän kukaan meistä ei voi vaikuttaa, tokikaan.
Ilmoita asiaton viesti
Mittler on siinä suhteessa oikeassa, ettei perussuomaiset rp. ole enää se sama puolue, joka se oli vielä toissa vaaleissa.
Puolue on muuttunut tällä vaalikaudella hajuttomaksi, mauttomaksi ja värittömäksi sekä erityisesti kritiikittömäksi hallituksen myötäilijäksi useassakin asiassa.
Huolestuttavaa on se, että jokainen, joka pyrkii edes pyrkimään ulos tästä näkymättömyyden kuplasta, suljetaan ulos puolueen toiminnasta.
Mitä perussuomalaisiin jää, kun listalta pyyhitään pois vielä Laura Huhtasaari ja Teuvo Hakkarainen?
Ilmoita asiaton viesti
En tiedä, mutta minun uteliaisuuteni kohdistuu siihen, mitä linjaa ääniharava Mika Niikko aikoo vetää ek-vaaleissa, säilyykö edelleen nykyisellä NATO-kriittisellä linjalla, ja onko se hänen tapauksessaan OK puolueen johdolle.
Ilmoita asiaton viesti
Jyrkkä on ylämäki kiivettäväksi.
Ilmoita asiaton viesti
Vastustatko Nato-jäsenyyttä ja koronarokotteita kuten Tiihonen? Uskotko globalistien salaliittoon?
Mikä on muuten Ano Turtiaisen ja Ossi Tiihosen puolueiden ero, muu kuin se, että Ano on selvääkin selvemmin putinisti?
Ilmoita asiaton viesti
Ano on tällä hetkellä ankara Raamatun siteeraaja, mutta toisaalta aina välillä uhkailee myös väkivallalla, ainakin rivien välistä. Todella hankala kumppani, jos tavoitellaan minkäänlaista alkeellisintakaan salonkikelpoisuutta. Jotain syitä VKK:lla oli erottaa Tiihonen, mutta se on nyt harvinaisen sakeaa ja epäselvää, mitä ne syyt ovat. Riitelivätkö asiat vai ihmiset. VKK ei ole suostunut vaaliliittoon Vapauden Liiton kanssa näihin vaaleihin, pyydetty on.
NATO-kantani on tunnetun kriittinen, sen verran monta blogia olen kirjoittanut aiheesta. Korona-kantani on myös vapaaehtoisuuteen perustuva, rokote toimii niin huonosti, että on perusteetonta järjestää terveyspalvelut aivan kuin rokotettu olisi muka turvallinen kohdattava iäkkäälle potilaalle, ja rokottamaton olisi sitten muka hengenvaarallinen. Tämä ei ole totuus, vaan jos joku totuus on, niin sitten molemmat ovat hengenvaarallisia, eikä siinä ole juuri mitään tilastollista eroakaan johon voisi vedota. Siksi korona-rokotuksen vaatiminen jopa lakisääteisesti on perusteetonta.
Ilmoita asiaton viesti
Rokotteita ja rajoitteita käytettiin siihen, että ei kuormitu terveydenhuolto.
Mielestäni viime vuoden joulukuussa kun alkoi se uusi mutaatio levitä mikä tarttui jokaiseen riippumatta siitä oliko rokotteita vai ei, ja sen lisäksi oireetkin olivat lieviä niin eihän noilla rokotteilla minun mielestäni ole ollut mitään väliä sen jälkeen.
Mielestäni myös korona rajoitteita olisi voitu alkaa purkaa maakuntakohtaisesti paljon aikaisemmin, että mitään järkeä ollut pitää koko Suomea kiinni kun lähinnä Uudellamaalla oli tehohoitopaikat täynnä.
Korona-rokotteita ei ole vaadittu ihmisiltä mutta ymmärrettävästi riskiryhmien parissa työskenteleviltä on edellytetty turvallisuutta. Eli jos ei ole rokotettu niin on sitten koronatestiä näyttää. Näistäkin on tietääkseni luovuttu että olisi sitten sitä, että pitää olla vaikka viisi oireetonta päivää jos sairastellut.
Siitä on tilastoa että koronan tarttuvuus on suurinta hieman ennen kuin oireet tulee ja heti sen jälkeen mutta tartuttavuus laskee sitten.
Ilmoita asiaton viesti
Kumpikaan ei ole tuonut turvallisuutta, ei rokote eikä negatiivinen testi. Ainoa tehokas keino on koko ajan ollut riittävän järeät suojaimet, jolloin rokote ja testi jää myös melko merkityksettömäksi, kun homman idea on se että virus ei pääse leviämään, olipa sitä tai ei.
Ilmoita asiaton viesti
Eikös Valta Kuuluu Kremlille olisi ollut luonnollisempi valinta uudeksi puolueeksi?
Ilmoita asiaton viesti
Ei.
Ilmoita asiaton viesti
Vaikka persun olisi aika helppo päästä edustamaan kansaa eduskunnassa, niin vaikutusmahdollisuudet taitaa olla vähissä, jos Orpo Petteri ei kelpuuta sitä porukkaa hallitukseensa, eikä se nyt oikein hyvältä taida näyttää.
”SDP olisi paras hallituskumppani kyselyyn vastanneista 41 prosentin mielestä. Keskusta sai vastaajilta 38 prosentin tuen.
Kyselyssä annettiin vaihtoehdoiksi SDP:n ja keskustan lisäksi myös perussuomalaiset, vihreät ja vasemmistoliitto.
Perussuomalaisia kannattaa päähallituskumppaniksi 14 prosenttia kokoomuksen puoluevaltuutetuista ja vihreitä 5 prosenttia. Vasemmistoliitto jäi ilman kannatusta.”
https://www.suomenmaa.fi/uutiset/kokoomuslaiset-valitsisivat-samaan-hallitukseen-mieluiten-sdpn-tai-keskustan-kertoo-uutissuomalaisen-kysely/
Ilmoita asiaton viesti
Olisi melko noloa, jos Perussuomalaiset harjaa kolmasosan ehdokkaistaan kelvatakseen Kokoomukselle, ja sitten lopulta ei kelpaa siitä huolimatta. Tiedä häntä miten tässä käy.
Ilmoita asiaton viesti
”Tiedä häntä miten tässä käy.”
Sinä et kelvannut persuille siksi että et taida mielipiteiltäsi olla oiken tyypillinen sellainen.
Tämä on nyt minun arvioni.
Persut on tyhmiä, sinä et, ja ollaksesi uskottava persu, sinun pitäisi edes yrittää esittää tyhmää.
Ilmoita asiaton viesti
A.V:”defrighjaeöorfigj”
ttu, sä olet idiootti. Ihmettelen miten tollasten annetaan olla täällä haukkumassa toisia.
Ilmoita asiaton viesti
”ttu, sä olet idiootti.”
Sanoit sinä.
”Ihmettelen miten tollasten annetaan olla täällä haukkumassa toisia.”
On se niin ihmeellistä että täällä on tollaisia jotka saa haukkua toisia.
🙂
Ilmoita asiaton viesti
Kaikkien pienpuolueiden tulisi tehdä vaaliliitto riippumatta ideologiasta, vaikka sitten itse saatanan kanssa. Muuten ei ole mahdollisuuksia kuten Järvinen ylempänä kommentoi.
Käsittääkseni kristallit ovat ennakkoluulottomasti lähteneet tekemään vaaliliittoja. Kun erityisesti näitä kansallismielisiä puolueita on ilmestynyt enemmän olisi juuri vaaliliitto hyvä tapa haastaa oman puolueen ideologian paremmuus.
VKK lla on riskinä että pitäytyvät vaaliliittojen ulkopuolella sekä näkevät potentiaaliset ehdokkaat uhkana jollekin läpipäässyksi fantasioidulle.
Ilmoita asiaton viesti
Myös molemmat miniatyyrikommunistipuolueemme pitää ehdottomasti ottaa mukaan tähän ”kaikkien pienpuolueiden vaaliliittoon” teemalla: jokaiselle jotakin. (Sielunvihollinen itse toki kannattaa jättää ulos vaaliliitosta, perussuomalaisittain sanottuna: ”Jotain rajaa”.)
Ilmoita asiaton viesti
Feministipuoleelta kannattaisi myös kysyä, miten hyvin asettuisivat samoille listoille jonkun Turtiaisen kanssa.
Ilmoita asiaton viesti
Niin ja jokos ne ”sinimustat” ovat saaneet organiseerattua itsensä ihan puolueeksi asti? (Vai mikä Lapuan liike se nyt oli?) Vai ovatko jo sulautuneet tiihoslaisiin tai näihin ”anonyymeihin venäjämielisiin”? En ole oikein pysynyt perässä, kun on kiinnostanut niin turkasen huonosti…
Ilmoita asiaton viesti
Moni ei ole pysynyt perässä koska nostetta puolueiden rekisteröinneille on ollut.
Kansalaisille vähemmän tunnettuja puolueita mm. Kansalaispuolue, Eläinoikeuspuolue, Feministinen puolue, Korjausliike puolue, Suomen Kansa Ensin, Seitsemän tähden liike, Sinimusta Liike, Vapauden liitto ja Kristallipuolue.
Myös hieman tunnetumpia puolueita joiden äänimäärät jääneet vaaleissa kuitenkin vaatimattomaksi – VKK, Liike Nyt, Piraattipuolue ja Suomen kommunistinen puolue.
Ilmoita asiaton viesti
Vielä tarkennuksena: eikös meillä ole jo hieman perinteisesti vaikuttanut kaksi eri kommunistipuoluetta: Suomen Kommunistinen Puolue (SKP) ja erikseen vielä Kommunistinen työväenpuolue (pää-äänenkannattajana Työkansan Sanomat, päätoimittajana ystävämme R. Lintunen vuodesta 2015). Noin nopealla pikagoogletuksella. Ilmeisesti joitakin vallankumouksen toteutukseen liittyviä erimielisyyksiä tai tiedä häntä.
Oman ongelmansa aiheuttaa varmaan tuo Suomen vaalilaki, joka muistaakseni määrää, että kaksissa vaaleissa ilman edustajanpaikkoja jääneet puolueet poistetaan puoluerekisteristä. Eli sitten täytyy taas perustaa uusi puolue ja keksiä sille jokin vetävä nimi.
Inhimillisempäähän sekin tosin on kuin monissa maissa käytössä oleva äänikynnys. Ruotsin tulevissa vaaleissa niin miljöparti kuin liberaalitkin joutuvat taas loppuun asti jännittämään ylittävätkö neljän prosentin äänikynnyksen vai putoavatko tykkänään pois valtiopäiviltä. Saksassa laitaoikeiston AfD jäi juuri viiden prosentin äänikynnyksen alle ja saivat vain jollain ihmeellisellä porsaanreikäjärjestelyllä edelleen edustuksen Liittopäiville.
Kamalaahan se on tuommoinenkin vähäväkisten (kirjaimellisesti) sortaminen…
Ilmoita asiaton viesti
KTP on stalinistinen, SKP on reivannut kurssiaan vähän toiseen suuntaan, kai sitten revisionistinen?
Ilmoita asiaton viesti
Eli kaksi kommunistipuoluetta, joista toinen on stalinistis-taistolais-putinistinen ja toinen leninistis-saarislais-putinistinen? No, sehän on mukavaa, kun meille kaikille on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja.
Ilmoita asiaton viesti
Joo, jotain sellaista. Itse asiassa SKP tuntuu tällaisesta antikommunistista jopa jollain tapaa sympaattiselta. Siis jos vertailukohtana ovat sinumustien tai kristallihörhöjen kaltaiset ryhmät.
Ilmoita asiaton viesti
Nostetta on, kun kannattajakortin saa nykyään täyttää sähköisesti. Ennen vanhaan tätä hidasti se, että kortit jouduttiin keräämään kaduilta ja toreilta.
Ilmoita asiaton viesti
Ei, kyllä Mittler on nimenomaan oikealla linjalla. Mahdollisimman tasainen jakauma kaikkien muiden hörhöpuolueiden kesken vähentää persujen äänimäärää maksimaalisesti.
Ilmoita asiaton viesti
Persuittain luettuna tuo on sentään jo edistystä, jos teet erotuksen hörhöpuolueiden ja persujen välillä.
Ilmoita asiaton viesti
Ei, kirjoitin mitä tarkoitinkin: muiden hörhöpuolueiden kesken. Onnea teille kaikille voimien hajottamiseen.
Ilmoita asiaton viesti
Hmm. Vai niinkö tässä kävikin. Taisi todellakin käydä.
Ilmoita asiaton viesti
Perussuomalaisten puoluejohdossa on laskelmoitu, että Tiihosia, Kattelus-Kilpeläisiä ja sen sellaisia voidaan päästää vaaleihin pienpuolueiden riveissä, eikä se haittaa Perussuomalaisten vaalimenestystä. Kovilla panoksilla pokeria.
Ilmoita asiaton viesti
Luultavasti on myös laskettu oikein. Kuka kaipaa edes persuissa natseja ja salaliittouskovaisia?
Ilmoita asiaton viesti
Tämäkin on edistystä, jos on määritelmällinen ero persun ja natsin välillä.
Ilmoita asiaton viesti
Niin tai sitten matematiikka voisi olla jopa automaattisesti sellainen, että jos ilman yhtään edustajaa jääneiden puolueiden äänimäärä yhteensä riittää edustajaan, niin eniten ääniä saanut heistä saa paikan ja sillä hyvä, olipa vaaliliittoa tai ei. Mutta tällainen ei olisi suurten puolueiden edun mukaista, heiltä menisi yksi hyvä ilmainen kansanedustajan paikka sivu suun.
Ilmoita asiaton viesti
Tuollaista järjestelmää ei tosiaan ole Britannian tällä puolen.
Ilmoita asiaton viesti
Ahaa, että Britanniassa olisi. Tämäpä oli yleissivistävä tieto.
Ilmoita asiaton viesti
On siellä, mutta käytännössä se lisää suurten puolueiden valtaa enemmän.
Ilmoita asiaton viesti
Odottamaton seuraus. Pienethän saavat edustajan, joka Suomen tyyliin menisi isommalle?
Ilmoita asiaton viesti
Pääsee siellä aina jokunen villi läpi, mutta kun kaikista vaalipiireistä valitaan joka tapauksessa vain yksi, do the math. Taannoin toryt saivat 37%:n äänimäärällä ehdottoman enemmistön.
Ilmoita asiaton viesti
Ymmärrän kyllä, että ajattelit ikään kuin päinvastaista systeemiä, jossa olisi erittäin suurten vaalipiirien tasauspaikkoja. Onhan niitäkin maailmalla.
Ilmoita asiaton viesti
Jos vaalipiiristä pääsee läpi vain yksi ehdokas, silloin tuo koko sääntö jää täysin merkityksettömäksi, jos oikein ymmärrän. Eniten ääniä saanut voittaa sen paikan ja sillä hyvä.
Ilmoita asiaton viesti
Alkuaikoinaan Martta-liike järjesti maakuntiin ”lähettiläitä” luomaan valtakunnallisia asemiaan.
Martat perustettiin suomenruotsalaisten säätyläisnaisten toimesta vastustamaan itäisiä vaikutteita 1899 yhdistäen poliittisesti sitoutumatonta kodinhoitoa ja kristillistä taloudenpitoa, kuten ”tärkeintä on liike” oli sittemmin Mauno Koivistolle, ja on tänään uudelle versiolle eduskunnassa, Hjallis Harkimon ja Mikael Jungnerin Liike Nytille. Rahaa, rahaa!
Ilmoita asiaton viesti
Marttojen ohella 1900-luvun alkuaikoina Verikoirat hääräsivät oikomassa suomalaisten ja venäläisten suhteita. Mm- silloisen piispa Aimo Nikolaisen lähisukulaisista jokunen tahtaili kadunkulmassa pistoolilla venäläisiä santarmeja, taisipa muuan losauttaakinyhdeltä aivot pihalle.
Sitkeitä piiloasenteita yhä, sisällissodan raskaana muistona kevyessä kaksikielisessä maassa. Ne voi nousta pintaan vaaleihin mennessä!
Ilmoita asiaton viesti
Mitäköhän tarpeesta näitä pienpuolueita syntyy. Syynä ei ole ainakaan äänestäjien tahto.
En keksi oikein muuta syytä, kuin sen, että ihmisillä on halu olla ehdokkaana vaaleissa ja kun suuren puolueen ehdokkaaksi ei pääse, niin perustetaan uusi puolue.
Sinun olisi ehkä kannattanut odottaa, josko Väyrynen perustaa vielä uuden NATOn vastaisen puolueen.
Ilmoita asiaton viesti
Älä nyt kaveri siinä, kun minä minä minä minä minä minä minä. Joten älä sinä siinä, koska minä minä minä minä minä minä.
Ilmoita asiaton viesti
Nyt tekee jo mieli sanoa, että ennemmin Ion Mittler eduskuntaan kuin Paavo Väyrynen. Ja näin minä sen sitten tulin sanoneeksi. Häpeän tätä kommenttiani sitten joskus myöhemmin, jos jaksan.
Ilmoita asiaton viesti
Ion ei ole aivan niin putinistinen kuin Väyrynen.
Ilmoita asiaton viesti
Otan tämän kohteliaisuutena, vaikka tuosta onkin rivien välistä luettavissa eräs olettamus.
Ilmoita asiaton viesti
Todellisena päävaikuttimenani taisi kuitenkin olla ajatus: parempi istuttaa jakarandatuoleille vaarattomampi kuin vaarallisempi…
Ilmoita asiaton viesti
Höh.
Ilmoita asiaton viesti
Ei mitään höh. Totta kai sinä olisit kokemattomana ensikertalaisena ja varmaan vielä puolueesi ainoana läpi menneenä kansanedustajana kaikin tavoin ”vaarattomampi” kuin keskisuuren puolueen kunnianarvoisa tohtori ja moninkertainen kansanedustaja ja ministeri eli herra Väyrynen. Elementary, dear Watson.
Ilmoita asiaton viesti
Kaikenlaiselle NATO-yhteistyölle Väyrynen voi toki olla haitaksi. Ja tehokkaammin kuin minä.
Ilmoita asiaton viesti
Minä häpeän jo nyt.
Ilmoita asiaton viesti
Ei ihan selvinnyt, mitä tarkoitat. Lisättäköön vielä, että on aina kunnioitettavaa asettua ehdolle vaaleihin.
Ilmoita asiaton viesti
Tarkoitukseni oli sanoa, että minä ensin -asenne rikkoo puolueita pienempiin palasiin. Egojen taistelu, vaikka poliittinen agenda on pienillä puolueilla hyvin samantyylinen. Jos puolue on niin pieni, että vain yksi voi hyvällä tuurilla päästä läpi vaaleissa, jokainen haluaa olla se puheenjohtaja joka saa äänet.
Ilmoita asiaton viesti
No niinhän tuo näyttää tekevän.
Kun puolue ei aja pilkulleen kaikkia minun, ja vain minun ajatuksiani niin seuraus on että perustanpa oman puolueen. Painotus sanalla oman.
Ilmoita asiaton viesti
Perussuomalaisten kohdalla ei ole nyt kyse siitä, että sieltä lähtee ihan huvikseen porukkaa koska puolue ei tanssinut heidän pillinsä mukaan. Vaan koska puolue estää ehdokkuuksia tällä hetkellä varsin tiukalla seulalla, ja siten käytännössä ajaa pois puolueesta ne jotka haluavat politiikkaan mutta puolue ei anna elintilaa siihen.
Ilmoita asiaton viesti
Taitaa olla Ion, vähän sivussa asiasta.
Ehdokkaita saa asettaa vain tietyn määrän, taitaa olla enintään niin monta kuin edustajia valitaan.
Voi olla että jossain eivät kaikki halukkaat ole mahtuneet?
Ilmoita asiaton viesti
Tiihonen ja Kattelus-Kilpeläinen ovat esimerkkejä (eivätkä ainoita) tapauksista, joissa odotettavissa olevan äänisaaliin kannalta olisivat olleet alueensa ensisijaisia vaihtoehtoja ohi kenenkään muun, mutta puolue päätti etteivät pääse ehdolle lainkaan. On siinä linjan oikomisesta kyse.
Ilmoita asiaton viesti
Eteenpäin, sanoi mummo lumessa. Nyt Sinulla on aikaa ajatella, kannattaako rämpiä politiikassa lain mukana, kun pomot tarvitsevat vain uskollisia apumiehiä, ei itsellisiä ihmisiä. Perusta yritys tai pari, oot heti huipulla ja voit tosta sakista tulospalkata muutaman älykön 🤗
Ilmoita asiaton viesti
Yrityksen perustaminen ei ole helppoa sekään. Varsinkaan taviksen mitättömillä alkupääomilla, ei voi lähteä kilpailemaan mihinkään olemassa olevaan bisnekseen, ja uuttakin on vaikea kehittää nollan euron budjetilla. Jos se olisi helppoa, olisin tehnyt sen jo moneen kertaan vuosikymmenien varrella.
Ilmoita asiaton viesti
No eihän se helppoa ole, mutta liittoutumalla muiden kaltaistesi osaajien kanssa ja kaikki panostavat ja kaikki palkitaan. Muista, että voit hyvin onnistuakin ellet pelkää riskinottoa, minä olin 42v kun eka näki päivänvalon ja kaikkiaan niitä oli 5 kpl, mielenkiintoista kun sai tapella AliBabaa ja 40 rosvoa vastaan, ainakin, tsemppiä 🤯
Ilmoita asiaton viesti
Yrityksen perustaminen on helppoa, yrityksen lopettaminen ja exit voi olla vaiketa.
Itsellä suurin haaste on löytää idea joka olisi kannattava bisnes. Tämä on aika pitkälti henkilökohtainen ongelma joka on aika pitkälti seurausta siitä, että en itse osta oikein mitään palveluja tai tuotteita kun osaan itsekin tehdä melkein kaiken ja jos käytän rahaa ostamalla jotain niin se on sellainen minkälaiseen bisnekseen ei mitenkään riitä resurssit. En siis oikein tunnista sitä mistä ihmiset ovat valmiita maksamaan.
Asioiden kehittäminen ei välttämättä tarvitse rahaa jos tekee itse mutta kuluja voi tulla sitten jostain sertifioinneista, tavaramerkeistä ja sen sellaisesta.
Ilmoita asiaton viesti
Persut ei sitten ollut tarpeeksi venäjämielinen Ionille. No, onnea yritykseen tuossa uudessa puolueessasi, saatat saada vaaleissakin melkein sata ääntä Puheenvuoro-julkisuutesi ansiosta.
Ilmoita asiaton viesti
Tällä hetkellä on kyllä erittäin epäselvää, mihin perustuu väite Perussuomalaisten Venäjä-mielisyydestä. Ainakin Twitterissä moni Perussuomalaisten kansanedustaja on varsin myrkyllinen Venäjän suuntaan.
Ilmoita asiaton viesti
Niin, Näränen sanoikin että persut ei ole sinulle tarpeeksi Venäjä-mielinen.
Ilmoita asiaton viesti
Minä arvostan Ionia ”vastustajana” jonka kanssa olen ollut erimieltä kaikessa. En muista että Ion sortuisi asiattomuuksiin, niinkuin minä. Meillä on ollut kiivaitakin väittelyitä. Hän ei kuitenkaan ole agressiivinen mulkku, niinkuin minä. Hänellä, persuksi, kiertää veri päähän ja hän on joskus näyttänyt inhimillisen puolensa.
Ilmoita asiaton viesti
Veijo Orava, veit sanat suustani. Ion ei koskaan hermostu, vaikka kommentoisin hänelle kuinka ilkeästi. Arvostan häntä keskustelijana kovasti.
Minulla on myös tuo ongelma, että kun inhoan putinisteja yli kaiken, niin tulee vittuiltua heille usein aika asiattomasti. Tälläkin hetkellä kolme varoitusta päällä ja kohta varmaan banni edessä. Ion ”mutku USA” Mittler ei ole kuitenkaan putinisti, vaikka kovin venäjämielinen onkin. Tuota minun keksimääni lisänimeä hänestä muuten näyttävät käyttävän täällä monet muutkin, minkä laitan ylpeydellä merkille 😀
Ilmoita asiaton viesti
Eräs politiikkaan sotkeutunut konkari on vuosia iloinnut persujen erimielisyyksistä ja pilkkoutumisista. Hän ei enää kuulu mihinkään puolueeseen. Suomi ja suomalaiset voittavat aina kun persuissa rytisee sisällä.
Persut järkyttyivät kokoomus-vaikuttajille osoitetusta kyselystä mieluisimmasta hallitus-kumppanista 2023 vaalien jälkeen. Demarit ykkösenä ja kepu kakkosena. Persuja huonompana vain vassarit. Nato-Sannaa ei voi jättää oppositioon. Heh heh…
Arvostan Jussi Niinistön uraa puolustusministerinä, pienin varauksin ja odotan jos vaikka kokoomuksessa joku ymmärtäisi kysyä häntä jatkamaan valtakunnan politiikassa.
Ilmoita asiaton viesti
Kas, en ollut tuollaisesta Vapauden liitosta kuullutkaan. Puolueohjelma vaikutti kohtuullisen hyvältä, mutta valitettavasti siihen oli erikseen kirjattu (3.15) NATO jäsenyyden vastustaminen, eli en voi tuota puoluetta kannattaa.
Ilmoita asiaton viesti
Ryhtyykö blogisti eduskuntaan päästyään ajamaan oikein-kirjoitus uudistusta ja vankiloiden maksullisuutta?
Ilmoita asiaton viesti
Eiköhän rintaliivipakko ole Mittlerin prioriteettilistalla ykkösenä.
Ilmoita asiaton viesti
Mihinköhän kohtaan se muuten laittaa yhdysmerkin sanassa ”rintaliivipakko”? 🤔
Ilmoita asiaton viesti
Ryhdyn ajamaan oikein kirjoituksen uudistusta. Ja tämä oli kieliopillisesti virheetön lause, oikein ymmärrettynä.
Ilmoita asiaton viesti