Rahaa löytyy! Vantaalla kaksi tekee nollan työt

Kävin kesällä julkisessa hammaslääkärissä Vantaalla. Kyllä, sellaiseen onnistuin pääsemään. Paikkasivat ison reiän hutiloiden, ja paikka irtosi kuukaudessa. Sotku siivottiin myöhemmin yksityisellä. Euron suutarilla oli huono maanantai.

Julkisessa hammashoidossa oli ovella kaksi naista huteran pöydän takana istumassa, ja sanomassa tulijalle että tervetuloa, käytä käsidesiä ja maskia. Yksityisellä hammaslääkärillä ei ollut sellaisia. Ymmärsin sen jo ennen kuin pääsin vertailemaan asiaa yksityisen firman toimintaan, että tämä kahden ihmisen istuminen aulassa sanomassa harvoille tulijoille hyvää päivää ei vaikuta kovin kustannustehokkaalta työnteolta. Kaksi tekee siinä nollan työt, työn joka hoituisi kyltillä joka opastaa tulijaa.

Käytiin loppukesästä Vantaan nykytaiteen museossa Artsissa. Sielläkin oli tuttu näky, kaksi naista tiskin takana iltaa istumassa. Museo on maksuton, mutta siinä on museon putiikki, josta voisi ostaa jotain niiltä naisilta. Lyön vetoa että se putiikki tekee tappiota ja rajusti, jos kahden rahastajan palkat lasketaan mukaan.

Talvella kelkkamäkeen mennessä löysin sentään esimerkin tuottavasta ajattelusta Vantaan kuntapäättäjien taholla. Pohjois-Vantaalla olevan suositun kelkkamäen parkkipaikka on ollut auttamatta liian pieni jo vuosia. Tulijat eivät mahdu sinne autoineen. Minulla kävi moukan tuuri, ja löysin laillisen parkkiruudun autolleni. Monella muulla ei ollut yhtä hyvä tuuri matkassa. Vantaan kaupungilla oli ratkaisu liian vähien parkkipaikkojen ongelmaan. Sinne tuli kahden kunnallisen parkkipirkon tiimi rahastamaan hyvän tilin. Jos ongelmalla voi tienata rahaa, olisi tyhmää ratkaista se ongelma.

+5
IonMittler
Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vapauden Liitto, Uudenmaan vaalipiiri. Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu