Ranskassa 216,000 lasta hyväksikäytön uhreiksi, koska uskonnonvapaus on pyhä ja koskematon

Erään kirkkokunnan (jota en voi nimetä, jotta en saa rikostuomiota vihapuheesta) papisto on käyttänyt seksuaalisesti hyväksi yli 200,000 lasta Ranskassa viimeisten 70 vuoden aikana. Se on aika paljon lapsia, ja vain Ranskassa. Siihen päälle tulee vastaavia tilastoja myös useimmista muista valtioista, joissa tämä kirkkokunta on valtavirran uskonto.

https://www.reuters.com/article/us-church-abuse-france-numbers/report-finds-216000-children-were-victims-of-french-clergy-sex-abuse-since-1950-idUSKBN2GV0P3

Suomessa tuo asia ei ole kovin laaja ongelma (varmaankaan?), koska tämä teologisesti harhaoppinen ja moraalisesti täysin läpimätä kirkkokunta (anteeksi, innostuinko nyt vähän liikaa?) ei ole Suomessa kovin suosittu uskonto. Mutta Suomi voisi silti näyttää muulle maailmalle esimerkkiä, miten tämä homma kuuluu hoitaa.

Tarvitsemme lain, joka kieltää työnantajaa edellyttämästä työntekijältä naimattomuutta. Ja se laki koskee sitten myös uskonnollisia yhteisöjä.

IonMittler
Vapauden liitto Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vapauden Liitto, Uudenmaan vaalipiiri. Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu