Rintojen näyttämisestä julkisella paikalla

Tissi-flashmob aktivistit Sandra Marins ja Säde Vallarén (os. Kankare) ovat taas löytäneet tiensä laatumedian uutisiin, nimittäin Iltalehden osastolle Uutiset / Kotimaa eilen 31.7.2020. Rintojaan Linnan juhlissa ja uimarannoilla näyttävät naiset myyvät varmasti hyvin lehtikioskilla, joten lukijamääriään kunnioittavan lehden kannattaa panostaa siihen journalistisia resursseja. Oikeassa maailmassa lehden sivujen ulkopuolella anarko-feminismi menee ihmisille kaupaksi vähän heikommin.

Marins ja Vallarén ovat tehneet saman havainnon kuin Ukrainasta kotoisin oleva Femen-liike: naisen kannattaa näyttää paljaat rinnat journalistien kameralle, jos haluaa paljon julkista näkyvyyttä agendalle, joka muutoin menisi kaupaksi huonosti. Tässä tapauksessa tissien näyttäminen sopii tilanteeseen aivan erityisen hyvin, koska se agenda jota ajetaan on juurikin se tissien näyttäminen. Oikeus kulkea rinnat paljaana julkisella paikalla. Eli tässä ollaan todella asian ytimessä.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7a8b0523-48f9-41dc-8def-11103071f632

Erotiikkaa tihkuvia alusvaate-kuvia itsestään monesti otattanut Säde Vallarén ei ole anarko-feministi ihan puhtaimmassa mielessä, koska hän käyttää rintaliivejä ja ajelee säärikarvansa. Kaikkein puhdasoppisimmat äärifeministit eivät alennu käyttämään rintaliivejä tai ajelemaan ihokarvojaan, koska miehetkään eivät tee niin, eikä naisen rooli ole miellyttää miestä esteettisesti. Täytyy kyllä myöntää, että moni muu äärifeministi kuin Marins tai Vallarén onnistuu varsin kiitettävästi siinä, että he eivät miellytä miesten silmää esteettisesti.

https://www.hs.fi/elama/art-2000002776970.html

Äärifeminismi voisi olla tehokas keino syntyvyyden säännöstelyyn. Ei erotiikkaa, ei seksiä. Mutta rinnat pitäisi silti saada näyttää julkisella paikalla. Koska miehetkin saavat kulkea ilman paitaa. Miksi naisia alistetaan tällä tavalla? Patriarkaalista naisvihaa?

Moni patriarkaalinen silmä katsoisi kyllä naisten alastomia rintoja julkisella paikalla erittäin suurellakin mielenkiinnolla. Eroottisella mielenkiinnolla. Kännyköiden kamerat laulaisivat kaupungin kadulla nykyistä tiheämpään tahtiin, tallentaakseen kaupungilla vastaan tulleita nähtävyyksiä kotialbumiin, jota selatessa vessassa tämäkin tarina saisi lopulta onnellisen lopun. Jos naispuolisella peruskoulun opettajalla ei olisi lakisääteistä velvollisuutta peittää rintojaan hoitaessaan opetustyötään, yläasteen teini-ikäiset pojat muistaisivat kauneimpia opettajia ehkä erittäinkin lämpimästi välitunnilla vessassa. Tämä on todellisuus, jonka feministit kieltävät ideologisesti. Ei ole ensimmäinen kerta, kun feministeillä menee ideologia todellisuuden edelle, ja vähän ohikin.

On valitettavaa, että monet naiset joutuvat näkemään niin paljon käytännön vaivaa saadakseen sijoitettua itsensä ihmisvartalon seksuaalisen dimorfismin naiselliselle äärilaidalle, jossa miesten suosio on suurinta. Joku on keksinyt, että sileä karvaton iho säärissä on naisellista. Se ei taida olla luonnon keksintö, mutta kun joku sellaisen meni keksimään runsaat sata vuotta sitten, tätä keksintöä hyödyntävät naiset menivät heittämällä ohi koko jonosta ihmisvartaloiden skaalan naisellisimmalle äärilaidalle, miesten suosion keskipisteeseen. Muut naiset totesivat että eihän tämä käy, ja hekin halusivat osakseen samaa ihailua miesten taholta. Niinpä me olemme tässä tilanteessa, että edes äärifeministi Säde Vallarén ei viitsi protestoida naisten säärikarvojen ajelemista vastaan. Ei jaksa enää. Peli on menetetty.

Olisi helpompaa, jos biologia olisi hoitanut tämän asian puolestamme, ja ihmisen vartalon seksuaalinen dimorfismi olisi täydellisempää ihan luonnostaan. Naiselle ei kasvaisi säärikarvoja. Mutta kun niitä kasvaa. Otsasi hiessä sinun pitää työtä tehdä ollaksesi kaunis ja eroottinen. Kirottua.

Entä rintaliivien käyttö, jota anarko-feministit ovat lobanneet lakkautettavaksi jo 1960-luvulta lähtien? Rintaliivit keksittiin alunperin tukemaan rintoja, jotta ne säilyttäisivät ryhdikkään muotonsa. Tai jotta niille saisi loihdittua ryhdikkään muodon, vaikka todellisuudessa ne ovat jo menettäneet sen. Feministien keskuudessa kiertää väitteitä, että rintaliivit eivät edistä rintojen ryhdikkyyttä, vaan päinvastoin tuhoavat sen. Rinnoista tulee laiskoja, kun ne eivät joudu kannattelemaan itseään, vaan rintaliivit tekevät sen työn rintojen puolesta. Kuppikokoa B suurempien rintojen kohdalla tämä väite on huuhaata jo syntyessään, ja epäilen väitteen mielekkyyttä myös pienempien rintojen kohdalla. Rintalihas ei kannattele rintoja, vaan rintojen ryhdin muodostaa kudos jota ei voi treenata voimakkaammaksi kuten lihasta. Sen sijaan rintakudokseen muodostuu venähdyksiä ja revähdyksiä, jotka eivät palaudu entiselleen enää koskaan, jos nainen harrastaa vaikka lentopalloa ja hyppii korkeita hyppyjä ilman tukevia rintaliivejä, jotka ottaisivat maahan putoamisessa muodostuvan äkkijarrutuksen vastaan pehmeästi rintakudoksen puolesta ja sitä säästäen.

Minulla on tapana sanoa, että feminismissä on tunnetta enemmän kuin järkeä. Ääri-feminismissä on tunnetta äärimmäisen paljon enemmän kuin järkeä.

IonMittler
Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja: Suomesta Sveitsi 2.0.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu