Risti pois Suomen lipusta, uskonnollisen neutraaliuden nimissä!

 

Itsenäisyyden muistopäivän kääntyessä ehtoopuolelle, tuli tällainenkin asia mieleen, kun siniristilippuja on näkynyt päivän mittaan joka puolella:

Missä on apulaisoikeusasiamies Pasi Pölönen nyt kun häntä todella tarvittaisiin? Ajatelkaa miltä uskonnottomista on tuntunut tänään, puhumattakaan islamin tai juutalaisuuden uskoisista, kun kristillisiä symboleita on liehutettu lipputangoissa joka puolella maata, sinisenä ristinä valkoisella kankaalla?

Tämähän loukkaa ihmisten uskonnollisia tunteita! Ja uskonnottomiakin tunteita!! Tällaiselle uskonnon väkisin tuputtamiselle on laitettava loppu!!!?!??

Ehdotan että Suomen lipuksi vaihdetaan LGTB-liikkeen sateenkaari-lippu, koska se on uskonnollisesti neutraali!!!??!??!??!!!!!!????

Tai sitten en ehdota. Mutta huomatkaa kaksinaismoraali, joka vallitsee siihen päivään asti kunnes vihervassarit tekevät eduskunnassa aloitteen kristillisten symbolien poistamiseksi valtion tunnuksista. Se päivä tulee vielä joskus, sanokaa minun sanoneen.

 

Lähdeviite blogin pääkuvaan:

2010_Olympic_Winter_Games_Opening_Ceremony_-_Finland_entering.jpg: s.yumederivative work: Tabercil
creativecommons.org/licenses/by/2.0

commons.wikimedia.org/wiki/File:2010_Olympic_Winter_Games_Opening_Ceremony_-_Finland_entering_cropped.jpg

+4
IonMittler
Perussuomalaiset Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu