Sanna Marin matkustaa valtion rahoilla Bilderberg-salaseuran kokoukseen

WEF, Bilderberg ja muut maailman vaikutusvaltaisimman väen salaseurat ovat nolo muistutus siitä, että globaali eliitti ei usko demokratiaan edes sen vertaa, että he haluaisivat tavallisen kansan tietävän mistä aiheista he keskustelevat keskenään, tai millaisia näkökulmia kukin osapuoli esittää keskusteluissa. Tällaisiin kokoontumisiin on medialta pääsy kielletty, eivätkä osallistujat kommentoi keskusteluiden sisältöä medialle edes jälkeenpäin, kuten tapahtuu tavallisissa virallisissa poliittisissa tapaamisissa.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008859530.html

Vuosien varrella on ollut epäselvää, onko tällaisten salaseurojen kokouksiin osallistuminen virallista Suomen hallituksen edustustoimintaa, vai onko kyseessä täysin yksityinen asia, joka ei liity mitenkään valtioon eikä tavallisiin kansalaisiin. Esimerkiksi Anne Berner maksoi matkakulunsa aikoinaan itse, selittäen että kyseessä on täysin yksityinen matka ja kokoontuminen.

Myös Jutta Urpilainen perusteli aikoinaan medialle vaikenemistaan keskusteluiden sisällöstä sillä, että kyse on yksityisestä matkasta. Hallituksen edustajalla kun on normaalisti tapana kertoa medialle jotain keskusteluiden sisällöstä, jos tavataan muiden valtioiden edustajia. Jutalla meni kuitenkin puurot ja vellit sekaisin sen verran, että hän maksatti matkan kulut valtion rahakirstusta. Virallinen edustusmatka, mitä tulee matkakulujen korvaamiseen, mutta täysin yksityinen asia, mitä tulee siihen että medialle tai kansalle kerrottaisiin, mistä siellä keskusteltiin.

”Länsimaisen arvoyhteisön” korkeimpien johtajien vakaa ja kompromisseja tekemätön tuki demokratian ihanteille on suorastaan silmiä kirvelevää näytöstä ja teatteria.

Martti Ahtisaari pyysi vuonna 2008 seuraajaansa Tarja Halosta salaamaan dokumentit, jotka koskivat Ahtisaaren vierailua Bilderberg-kokoukseen. Olisiko tuossa ollut joku juridinen juttu, että Ahtisaari ei pystynyt salaamaan itse omaa toimintaansa koskevia dokumentteja. Sekä sellainen käytäntö, että tuolloin valtionjohdon vierailuista Bilderberg-kokouksiin tehtiin vielä lain edellyttämiä muistiinpanoja valtion arkistoihin. Kilttinä tyttönä Tarja Halonen suostui pyyntöön, ja salasi Ahtisaaren Bilderberg-paperit.

https://twitter.com/SiruMustikkamaa/status/1532683737628041216

IonMittler
Vapauden liitto Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vapauden Liitto, Uudenmaan vaalipiiri. Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu