Suunniteltu ulkonaliikkumis-kielto toisi Suomeenkin mellakointia

Hallitus valmistelee pykälää, jonka nojalla olisi mahdollista määrätä ulkonaliikkumis-kielto alueille, joissa korona-epidemia leviää erityisen voimakkaasti.

https://yle.fi/uutiset/3-11812966

Kaikki ihmiset eivät näe tarvetta edes nykyisille rajoituksille ja suosituksille. Muualla Euroopassa joidenkin väestöryhmien protesti-mieliala on yltynyt mellakoinniksi asti, kun kansa on turhautunut ulkonaliikkumis-kieltoon ja muihin rajoituksiin, joiden tarvetta he eivät ymmärrä. Suomi tuskin on poikkeus tässä asiassa: jos hallitus asettaa ulkonaliikkumis-kiellon jonnekin päin Suomea, siellä tullaan todennäköisesti näkemään ainakin pienehköjä mielenosoituksia, jopa mellakointia.

Minä en mellakoimaan lähde mihinkään, mutta nojatuolistani esitän kyllä sarkastisen kysymyksen: Miksi raittiissa ulkoilmassa liikkuminen pitäisi kieltää, kun 100% korona-tartunnoista saadaan sisätiloissa?

+3
IonMittler
Perussuomalaiset Vantaa

Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu