Tapahtuma-ala haluaa passin pakolliseksi, jotta korona leviäisi tehokkaammin

Korona-passi ei ole ratkaissut minun tietääkseni vielä mitään ongelmaa Suomen yhteiskunnassa. Mutta yhden se ratkaisee kyllä juridisesti: sen että tapahtumiin voitaisiin laillisesti kutsua taas tuhansia ihmisiä tungeksimaan keskenään. Tätä tapahtuma-ala nyt vaatiikin, että korona-passi pitäisi säätää pakolliseksi yleisötapahtumiin. Jotta rokottamattomia pelkäävät rokotetut ihmiset uskaltautuisivat taas liikkeelle tapahtumiin.

https://yle.fi/uutiset/3-12202270

”Rokottamattomia pelkäävät rokotetut ihmiset.” Odotas hetki, tätä ajatusta täytyy nyt pureskella hetken aikaa. Mutta olkoon, jatketaan eteenpäin.

Korona-viruksen leviäminen lisääntyy, jos rokotetut kokoontuvat suuriin massatapahtumiin. Jos joskus kuviteltiin, että rokote estäisi taudin leviämistä väkijoukossa, sellainen kuvitelma on jo eilistä päivää. Olisi erikoista epidemian hallintaa säätää pakolliseksi se, että suurtapahtumissa luovutaan turvaväleistä ja yleisön määrän rajoituksista, vaatimalla passia joka kumoaa kaikki mainitut rajoitukset. Mutta sellaisella ajatuksella se passi tietysti myytiin kansalle. Ja tapahtuma-alalle.

IonMittler
Vapauden liitto Vantaa
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Vapauden Liitto, Uudenmaan vaalipiiri, ehdokasnumero 461. Moniulotteisen demokratian puolestapuhuja. Kansan tahto on moniulotteinen, ja pääsee kunnolla oikeuksiinsa vain jos myös päätöksenteko on riittävän moniulotteista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu